Bästa Black Friday erbjudanden för löpare 2023

bästa black friday erbjudanden för löpare 2023

Imorgon är det årets stora shoppingfest och det gäller även för alla löparfantaster. I år är denna köpfest större än någonsin med massor av erbjudanden online. Här tar jag fram bästa Black Friday erbjudanden för löpare 2023.

Bästa Black Friday erbjudanden på löparskor 2023

Bästa Black Friday erbjudanden på löparskor 2023

En av mina favoritsajter för löparskor är löparkläder är Runningdirect.se som detta år storsatsar på Black Friday. Här hittar du reapriser på många av de modeller som jag utsett till bästa löparskor 2023.

Detta är också ett utmärkt tillfälle att passa på att köpa någon av de löparskor med kolfiberplatta som normalt sett är rätt dyra. På Nike:s och Adidas hemsidor lägger de inte ner priserna på modeller som Nike Alphafly 2 eller Adidas Adizero Adios Pro 3 ens under Black Friday, men på Runningdirect kan du köpa den sistnämnda till reapris.

Detta är en av mina favoritskor för tävling och intervallpass just nu – inte minst tack vare dess breda tåbox.

Adidas ADIZERO ADIOS PRO 3 Black Friday

Jag kan också rekommendera Adidas Adizero Prime X2 Strung som döptes till “olagligt snabb” när den lanserades tidigare i år. Denna finns med på min lista över snabbaste löparskor i världen just nu tillsammans med tidigare nämnda Adios Pro 3. Även denna sko finns nu till nedsatt pris på Runningdirect.se.

Adidas adizero prime x2 strung Black Friday

Men även bland övriga löparskor finns en hel del att välja på. Bland löparskor med bäst dämpning märks bland annat ASICS Gel-Nimbus 25 som även den hittas till Black Friday-pris hos Runningdirect.se.

Om du letar efter bästa löparskor för löpning på is kan jag rekommendera Hoka One One M Speedgoat 5 GTX Ice som du nu hittar på Black Friday erbjudanden hos Outdoorexperten. Hoka löparskor är väldigt populära världen över och detta är en sko speciellt utformad för löpning i nordiskt vinterföre.

bästa Black Friday erbjudande på löparskor för vinter 2023

Detta var endast ett litet urval av bästa Black Friday erbjudanden på löparskor som du hittar online just nu. Detta är definitivt ett bra tillfälle att fynda löparskor om du behöver nya löparskor för vinterns och vårens träning.

Bästa Black Friday erbjudanden på löpband 2023

Bästa Black Friday erbjudanden på löpband 2023

Nu när vintern är här på allvar är det många som letar efter löpband för att slippa springa ute i halkan. Bland de löpband som jag listat som de bästa på marknaden finns nu en de flesta till rejält nedsatta priser under Black Friday.

Jag rekommenderar två nätbutiker ifall du söker löpband online, Träningsmaskiner.com och Sportgymbutiken.se. Black Friday rean är väldigt generös på dessa två sajter, så jag rekommenderar verkligen att du tar en titt på dessa sajter om du funderar på att köpa ett löpband.

Bästa Black Friday erbjudanden på massagepistoler 2023

bästa black friday erbjudanden på massagepistoler 2023

Om du letar efter bästa Black Friday erbjudanden på massagepistoler kan jag speciellt rekommendera Gymgrossisten som bland annat har rejäla rabatter på några av mina favoriter bland bästa massagepistoler på marknaden. Hit hör bland annat Theragun Elite som nu finns till -34% på sajten.

Men det kanske största kapet gör du ändå på Hyperice HyperVolt Massagepistol som har ett nedsatt pris på hela -54%!

Bästa Black Friday erbjudanden på roddmaskiner 2023

bästa black friday erbjudanden på roddmaskiner 2023

Rean på roddmaskiner är kanske inte lika givmilda som för löpband, men samtliga modeller på sajter som nämnda Träningsmaskiner.com och Sportgymbutiken.se har ändå Black Friday-priser just nu. Så om du ändå tänkt skaffa en roddmaskin är detta ett utmärkt tillfälle även för dessa.

Bästa Black Friday erbjudanden på löparkläder 2023

Som följande på min lista över bästa Black Friday erbjudanden för löpare 2023 återfinns löparkläder. I vinterväder ställs det extra höga krav på våra löparkläder och då är det tur att det finns många bra alternativ bland nätbutiker som har specialpriser på löparkläder under Black Friday.

Nike är det mest populära märket av alla bland löparkläder och nu får du 25% på allt på hela webbplatsen som Nike-medlem.

bästa black friday erbjudanden på löparkläder 2023

Adidas är ett annat oerhört populärt märke för löparkläder och här hittar du faktiskt en ännu bättre Black Friday rea just nu, med nedsatta priser på hela -50%.

bästa adidas Black Friday rea 2023

Bästa Black Friday erbjudanden för friluftsliv 2023

Bästa Black Friday erbjudanden för friluftsliv 2023

Sist ut på min lista över bästa Black Friday erbjudanden för löpare är friluftskläder och skor. Inom denna kategori har jag en klar favorit – Outnorth. Hos denna sajt hittar du varma och bra vinterskor samt jackor. Även för terränglöpning eller traillöpning finns här ett stort utbud av produkter till Black Friday-priser just nu.

Detta var allt som jag hade att tipsa om. Hoppas ni kan göra bra fynd under denna Black Friday oavsett om ni är löpare eller inte!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *