Adidas lanserar den banbrytande löparskon ADIZERO PRIME X 2 STRUNG

ADIZERO PRIME X 2 STRUNG

Idag avslöjar sportklädesjätten Adidas ett banbrytande tillskott till sin löpararsenal: ADIZERO PRIME X 2 STRUNG. Det senaste tillskottet till den välkända ADIZERO-serien är allt annat än konventionell. Med dess design trotsar den de riktlinjer som fastställts för elitloppsskor, och är ett måste för löparentusiaster som är angelägna om att sätta personliga rekord.

Funktioner som ADIZERO PRIME X 2 STRUNG unik

nya ADIZERO PRIME X 2 STRUNG löparskor

ADIZERO PRIME X 2 STRUNG trotsar alltså tävlingsregler som begränsar skor till en stapelhöjd på 40 mm och en enda kolfiberplatta, och den nya skon har en imponerande stapelhöjd på 50 mm i kombination med ett dubbelt kolfiberinfunderat plattsystem.

Den omarbetade mellansulan har tre lager av Adidas egenutvecklade LIGHTSTRIKE PRO-skum, vilket sätter ett nytt rekord i märkets skokollektion.

Även om skon inte är lämplig för elitlöpare på grund av dessa specifikationer, är den ett perfekt val för elitmotionärer/motionärer som siktar på sitt nästa personbästa.

nya ADIZERO PRIME X 2 STRUNG löparskor 2023

Adidas verkar vara på ett uppdrag i år och signalerar sin avsikt att omdefiniera framtiden för löpning. ADIZERO PRIME X 2 STRUNG är bara början på en serie innovationsdrivna tävlingsskor som de planerar att presentera under 2023.

Coralie Ho-Von, Global Product Manager Running Footwear på Adidas, delade med sig av sin entusiasm inför lanseringen.

“Genom att frångå traditionella regler fick vårt designteam friheten att fullt ut släppa loss sin kreativa förmåga. Deras engagemang och insikter från omfattande tester med atleter har lett fram till en sko som förenar stabilitet, ökad fjädring och en överlägsen passform. Och det här är bara början. Vi har fler överraskningar på lager för den kommande säsongen.”

Läs också: Bästa adidas löparskor för träning och tävling

Innovation när den är som bäst

nya ADIZERO PRIME X 2 STRUNG löparskor

ADIZERO PRIME X 2 STRUNG är sinnebilden av Adidas obevekliga strävan att skapa den ultimata löparutrustningen. Skon har flera banbrytande funktioner:

  • STRUNG-ÖVERDEL: STRUNG-överdelen är utformad för både styrka och flexibilitet och ger förbättrad förstärkning i hälen och mellanfoten, samtidigt som den ger optimal flexibilitet i framfoten. En stickad plös förstärker den åtsittande passformen ytterligare.
  • 3 LAGER LIGHTSTRIKE PRO + CONTINENTAL™ Yttersula: Förutom den oöverträffade stapelhöjden på 50 mm från tre lager LIGHTSTRIKE PRO är skons mellansula konstruerad för lägre vikt och ökad fjädring i fram- och mellanfotszonen. Dessutom ger Continental™-yttersulan ett pålitligt grepp, även i utmanande terräng.
  • 2 KARBONINFUSERADE PLATTOR: Inbäddade i LIGHTSTRIKE PRO-kärnan finns två kolinfuserade plattor, utformade för att förstärka skons responsivitet under hela löprundan.
nya ADIZERO PRIME X 2 STRUNG löparskor

ADIZERO PRIME X 2 STRUNG kommer i en livfull blandning av blått, violett och rött och kommer att säljas för 3 299 kr.

Löparentusiaster kan få tag på sina par från och med den 15 september, tillgängliga globalt via Adidas-appen, onlineportaler, fysiska butiker och utvalda återförsäljare.

Läs också: Här är nya Adidas Ultraboost Light

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *