De bästa roddmaskinerna för hemmet

de bästa roddmaskinerna

Träning på roddmaskin är ett skonsamt och mångsidigt sätt att träna upp sin kropp vid sidan om all löpning. Framförallt brukar jag köra lite på roddmaskin innan jag skall påbörja styrketräningen. Under perioder där jag har mer alternativ träning på programmet brukar det också bli lite intervaller på roddmaskin.

Det som är intressant med roddmaskiner är att det numera finns många nya alternativ på marknaden och precis som hos andra träningsverktyg för hemmet har också priset kommit ned under de senaste åren. Jag tänker då främst på modeller med luftbroms och den senaste nyheten, roddmaskiner med vattenmotstånd.

Roddmaskiner med vattenmotstånd har paddlar som roterar i en vattenbehållare och det är ett riktigt roligt träningsverktyg som avger ett behagligt och lugnande ljud vid användningen.

Nu har jag även gjort en lista över de bästa roddmaskinerna för hemmet på Advized, som ni hittar på länken. Från listan har jag lämnat bort de allra billigaste modellerna eftersom dessa enligt mig inte riktigt håller måttet på grund av deras magnetiska bromsar. Det samma gäller förresten också om man funderar på att köpa motionscykel.

Jag får en slant ifall ni klickar på länken, men alla åsikter i listan är såklart mina egna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *