Bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare – Här är mina favoriter!

Bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare 2024

Snart är det dags att börja fundera på alla hjärtans dag presenter. Då det gäller oss löpare och idrottare är vi ett speciellt gäng, självklart uppskattar vi romantik som alla andra, men framförallt gillar vi användbara presenter i våra aktiva liv. Vilka presenter är då både användbara och samtidigt omtänksamma för löpare och idrottare. Det får du reda på här när jag tar fram bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare 2024.

Det finns några klara trender inom idrotten, där jag har rätt bra koll speciellt på löpningen. En av dessa är bättre och mer avancerade löparskor där teknologin utvecklats avsevärt de senaste åren. En annan är utvecklingen inom produkter för återhämtning vid löpning. Det är främst på den senare kategorin som jag fokuserar när jag här tar fram bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare 2024:

Massagepistol

Bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare

En produkt som varit populär i flera år nu är massagepistoler, som utvecklas och blir allt bättre för varje år. Detta är också en riktigt bra och omtänksam Alla Hjärtans Dag present för löparen och idrottaren som ger en skön återhämtning efter träningspasset.

En av de absolut bästa massagepistolerna på marknaden 2024 är Flowlife Flowgun One som är ett riktigt kraftpaket trots sin kompakta storlek. Den har ett massagedjup på hela 12 mm trots att den är så liten.

Gummihandtaget är väldigt bekvämt och tillsammans med den kompakta storleken gör det massagepistolen väldigt bekväm och enkel att komma åt varje kroppsdel. En annan smart funktion som skiljer sig från de flesta andra modeller är den automatiska accelereringen av intensitet av vibration när du trycker till hårdare med massagepistolen.

Detta är en av mina absoluta favoriter bland bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare 2024.

TENS-apparat

Bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare

TENS-apparater är en rätt ny produkt för återhämtning och smärtlindring. Denna har främst funnits för professionellt bruk tidigare, men nu har allt fler modeller kommit ut på marknaden även för hemmabruk.

Detta är en väldigt smart produkt som med hjälp av elektroniska impulser hjälper till att minska smärta och påskynda återhämtning. Med hjälp av en App kan du välja mellan 43 olika behandlingsprogram för all kroppsdelar.

En annan fördel med dessa produkter att du enkelt kan sitta och jobba eller kolla på TV:n samtidigt som du låter din kropp på behandling. Det behövs med andra ord ingen hjälp av dina egna händer när du använder denna produkt och du kan luta dig tillbaka och låta poddarna göra jobbet för dig.

En av mina absoluta favoriter bland Alla Hjärtans Dag presenter för dig som tänker på din partners bästa!

Massagekudde

bästa massagekudde 2024

Ett tredje tips som jag kan dela med mig av är en massagekudde som jag själv köpt till de flesta av mina när och kära. Jag vet också att detta är en produkt som aldrig lämnar och skräpa i något hörn. Min flickvän använder den väldigt ofta och själv använder jag den speciellt efter en lång dag framför datorn.

Speciellt vid nackbesvär finns det ingen bättre produkt för att snabbt bli kvitt besvären! Det är åtskilliga gånger som jag fått hjälp denna produkt när jag haft styv och sjuk nacke efter att jag suttit för länge med för fixerade axlar framför datorn.

Denna är också mycket praktisk att använda då du heller inte med denna aktivt behöver använda armarna, utan kan bara luta dig tillbaka och låta den göra arbetet för dig. Den går även att använda på många andra kroppsdelar som vader armar och lår.

Just denna massagekudde från Flowlife har även infraröd värme med tre massageprogram, vilket gör den till en av de bästa på marknaden. Jag har både den röda och den nya svarta modellen av Flowpillow Heat.

Vattenflaska med mått

bästa vattenflaska med mått 2024

Alla vet hur viktigt det är att få i sig tillräckligt med vatten varje dag, men hand på hjärtat, hur många av oss får egentligen i oss tillräckligt varje dag? Speciellt hos oss med en aktiv livsstil är detta ett vanligt problem. Därför är det en bra idé med en specialdesignad vattenflaska som har mått så att du vet hur mycket du behöver få i dig varje dag.

Den som jag har är 2,5 liter och det är den absolut minsta mängd du behöver få i dig varje dag oavsett om du tränat eller inte.

Vattenflaskor är en väldigt het industri just nu, med märken som Larq och Clean Kanteen som bland annat erbjuder vattenflaskor med filtreringsfuktion. Det finns även de som erbjuder vattenflaskor som ger smaksatt vatten. Ett bevis för hur snabb utvecklingen är även inom detta område.

Badtunna för isbad

bästa uppblåsbara badkar för isbad 2024

En av de största trenderna för återhämtning just nu är portabla badtunnor för isbad och även i Sverige håller dessa på att bli riktigt stora. Jag köpte nyligen själv en sådan till mitt hem och har nu börjat bada efter alla mina tuffare träningspass.

Det tar ett tag att vänja sig vid, men när du väl genomfört ett av dessa isbad märker du verkligen hur välgörande det är för din kropp. Egentligen skiljer modellerna väldigt lite från varandra då det gäller de mindre modellerna, men ett säkert märke är The Cold Pod som fått bra recensioner online.

Detta var mina val till Bästa Alla Hjärtans Dag presenter för löpare och idrottare 2024. Hoppas jag kunnat hjälpa er på vägen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *