Bästa produkter för snabbare återhämtning

bästa produkter för återhämtning löpning 2020

Vilka är de bästa produkterna för återhämtning? Hyperice är idag världsledande gällande innovativa produkter för återhämtning och skadeförebyggning. Här hittar du de bästa produkterna för återhämtning inom löpning idag.

Hyperice har utvecklat en produktserie med mål att erbjuda atleter de verktyg som krävs för att förbättra prestation. Detta genom snabbare återhämtning, förebyggande av skador samt förbättrad rörelse och flexibilitet.

Bästa produkter för återhämtning inom löpning

Produkterna och dess teknologi används idag av världsatleter, träningscenter, gym och professionella lag. Produktserien består bland annat av följande.

NormaTec Pulse 2.0

bästa återhämtningsprodukter för löpare 2020

Många av er har säkert sett denna produkt hos elitidrottare under året. NormaTec PULSE 2.0 (bilden överst) är nästa generations återhämtningsprodukt för idrottare.

Detta återhämtningssystem för benen hjälper dig att värma upp dina ben före träning samt hjälper till med snabbare återhämtning efter träning och tävling.

Denna patenterade teknik ger ökad blodcirkulationen och minskar träningsvärk och ömhet. PULSE 2.0 har en Bluetooth aktiverad app så att du kan integrera din återhämtningssession i din träningsplan och styra din session direkt från telefonen.

Hypervolt

bästa produkter återhämtning för löpare 2020

Hypervolt lindrar träningsvärk och stelhet, samt förbättrar rörelse och flexibilitet. Den främjar även cirkulation och påskyndar uppvärmning och återhämtning.

Med den patenterade teknologin Quiet Glide som har tre hastighetsnivåer och fem utbytbara massagehuvuden samt teknologin Pressure Sensor, ger Hypervolt den perfekta kombinationen av variation, kraft och prestation.

Hypersphere

bästa produkter återhämtning för löpare 2020

Hypersphere aktiverar, lättar och mjukar upp muskler/bindväv i fötter, vader, baksidalår, gluteus, axlar, rygg och underarmar. Den lindrar också spänningar och är enkel att använda med greppvänlig design.

Det är en kompakt massageboll som är designad för användning on-the-go. Den hjälper till att mildra spänningar och öka mobilitet samt flexibilitet.

Vyper 2.0

bästa produkter för återhämtning 2020

Prisbelönta Vyper 2.0 ökar flexibilitet och cirkulation och lindrar träningsvärk. Den är designad för att aktivera musklera på djupet. Vyper 2.0 ger 2x effektivare uppvärmning och återhämtning än en vanlig foamroller.

Vyper 2.0 har tre hastighetsnivåer och en dubbel exteriör av bästa kvalitet. Med denna kan du värma upp, aktivera och återhämta dig snabbare och mer effektivt än med andra rollers.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *