Bästa produkter för snabbare återhämtning

bästa produkter för återhämtning löpning 2023

Vilka är de bästa produkterna för återhämtning? Hyperice och Therabody är idag två världsledande märken gällande innovativa produkter för återhämtning och skadeförebyggning. Här hittar du de bästa produkterna för återhämtning inom löpning idag.

Hyperice och Therabody har utvecklat produktserier med mål att erbjuda atleter de verktyg som krävs för att förbättra prestation. Detta genom snabbare återhämtning, förebyggande av skador samt förbättrad rörelse och flexibilitet.

Om du letar efter bra svenska märken kan jag också rekommendera Flowlife som har några riktigt bra massagepistoler i sitt utbud.

Bästa produkter för återhämtning inom löpning

Produkterna och dess teknologi används idag av världsatleter, träningscenter, gym och professionella lag. Produktserierna består bland annat av följande.

Hyperice Normatec 3

bästa återhämtningsprodukter för löpare 2023

Många av er har säkert sett denna produkt hos elitidrottare under året. NormaTec 3 är nästa generations återhämtningsprodukt för idrottare.

Detta återhämtningssystem för benen hjälper dig att värma upp dina ben före träning samt hjälper till med snabbare återhämtning efter träning och tävling.

Denna patenterade teknik ger ökad blodcirkulationen och minskar träningsvärk och ömhet. Normatech 3 har en Bluetooth aktiverad app så att du kan integrera din återhämtningssession i din träningsplan och styra din session direkt från telefonen.

Therabody Air Jet Boots

bästa produkter för återhämtning för löpare 2023

Även Therabody har en liknande produkt i form av Air Jet Boots i sitt utbud. Med detta lättanvända kompressionssystem kan du själv enkelt välja längd och tryck för att njuta av en kliniskt beprövad tryckmassage. 

Den använder sig av en TRUGRADE-teknik som ökar cirkulationen säkert. Den kör tryck sekventiellt från foten till hjärtat för att säkert öka cirkulationen och har hela 180 minuters batteritid.

Hypervolt

bästa produkter återhämtning för löpare 2023

Hypervolt lindrar träningsvärk och stelhet, samt förbättrar rörelse och flexibilitet. Den främjar även cirkulation och påskyndar uppvärmning och återhämtning.

Med den patenterade teknologin Quiet Glide som har tre hastighetsnivåer och fem utbytbara massagehuvuden samt teknologin Pressure Sensor, ger Hypervolt den perfekta kombinationen av variation, kraft och prestation.

Theragun Elite

bästa massagepistol 2023

Min egna favorit bland bästa massagepistoler på marknaden 2023 återfinns Theragun Elite. Den har ett alldeles utmärkt slagdjup och batteritid.

Men framförallt är det det ergonomiska multigreppet som imponerar i jämförelse med konkurrenterna. Det gör det enkelt och bekvämt att nå alla muskelgrupper under massage, utan att det belastar händerna och armarna.

Hypersphere

bästa produkter återhämtning för löpare 2023

Hypersphere aktiverar, lättar och mjukar upp muskler/bindväv i fötter, vader, baksidalår, gluteus, axlar, rygg och underarmar. Den lindrar också spänningar och är enkel att använda med greppvänlig design.

Det är en kompakt massageboll som är designad för användning on-the-go. Den hjälper till att mildra spänningar och öka mobilitet samt flexibilitet.

Vyper 2.0

bästa produkter för återhämtning 2023

Prisbelönta Vyper 2.0 ökar flexibilitet och cirkulation och lindrar träningsvärk. Den är designad för att aktivera musklera på djupet. Vyper 2.0 ger 2x effektivare uppvärmning och återhämtning än en vanlig foamroller.

Vyper 2.0 har tre hastighetsnivåer och en dubbel exteriör av bästa kvalitet. Med denna kan du värma upp, aktivera och återhämta dig snabbare och mer effektivt än med andra rollers.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *