Therabody revolutionerar Wellness Tech med ny Theragun-serie och varumärkesförnyelse

nya therabody massagepistoler 2023

Therabody har tagit ett stort steg framåt inom wellness-teknologin och presenterat sitt senaste sortiment av Theragun-enheter, tillsammans med en ny varumärkesidentitet och ett dynamiskt marknadsföringsinitiativ med titeln “The Workout Called Life”. Detta innebär en stor utveckling för företaget, som ytterligare befäster sitt ledarskap på wellnessmarknaden. Här är de nya Therabody massagepistoler 2023 som lanserats under 2023.

TheragunⓇ, en framstående produkt från Therabody, leder sitt marknadssegment i försäljning och säkrade en andel på 71% av den amerikanska marknaden under det senaste året enligt forskning från NPD Group*.

Therabodys starka fotfäste på marknaden återspeglas i dess finansiella resultat, med en intäktsökning som överstiger 13 gånger från 2018 till 2021. I februari 2021 genomförde Therabody framgångsrikt sin första kapitalanskaffning och attraherade en mångsidig grupp investerare som inkluderar idrottare, finansiärer, populära personer och kändisar.

Nya Therabody massagepistoler 2023

Nya Therabody massagepistoler 2023

När jag valde de bästa massagepistolerna 2023 hamnade en massagepistol från Therabody också högst upp på listan. Enligt min mening är Therabody Elite den bästa på marknaden tack vare dess djupa slag och ergonomiska handtag.

Nu har Theragun lanserat nya produkter, vilket är spännande nyheter för idrottare och löpare som behöver bra återhämtningsprodukter. Bland nya Therabody massagepistoler återfinns tre innovativa Theragun-modeller, var och en utformad för att tillgodose olika konsumentbehov:

Theragun PRO Plus

Nya Therabody massagepistoler 2023

Denna toppmodell kostar 599 USD och erbjuder sex terapier, inklusive nära infrarött LED-ljus, vibrationer, värme- och kylterapier, andningsprotokoll och en hjärtfrekvenssensor. Den är konstruerad för professionell och atletisk användning och utlovar förbättrad prestanda och återhämtning.

Här är de viktigaste funktionerna i nya Theragun PRO Plus:

  • Infraröd LED-ljusterapi, som kan nå djupt in i muskler och leder, stimulerar blodflödet och stöder läkningsprocesser.
  • Vibrationsterapi fokuserar på att behandla leder och känsliga områden mer direkt.
  • Värmeterapi används för att påskynda uppvärmningsprocessen och förbättra rörligheten.
  • Som tillval finns en komponent för kylterapi som hjälper till att minimera svullnad och inflammation och därmed lindra smärta.
  • Enheten erbjuder andningsprotokoll, som inkluderar mjuka haptiska vibrationer för att vägleda användarna i deras inandning och utandning, vilket främjar de lugnande effekterna av djup och långsam andning.
  • En inbyggd pulsmätare övervakar din puls och ger skräddarsydd feedback. Enheten kan synkroniseras med kompletterande rutiner i Therabody-appen, som syftar till att minska hjärtfrekvensen för att lindra stressrelaterade symtom.
  • Enheten har Theraguns exklusiva Percussive-terapi, som erbjuder allt från intensiv djupvävnadsmassage till mjukare tryck, alla vetenskapligt validerade för att underlätta återhämtning från muskelömhet och smärta.

Theragun Sense

Nya Therabody massagepistoler 2023

Denna enhet kostar 299 USD och är ett tystare, stresslindrande verktyg som kombinerar perkussiv terapi med biometrisk feedback och andningsarbete. Den är idealisk för dem som söker lindring av måttlig intensitet och stressreducering.

Theragun Relief

Nya Therabody massagepistoler 2023

Denna enkla, effektiva och tysta apparat kostar 149 USD och ger snabb lindring av värk och smärta. Den är utformad för daglig användning och kommer att finnas tillgänglig i exklusiva färger på Best Buy och Target.

Dessa enheter finns nu tillgängliga på Therabody.com och hos utvalda återförsäljare.

[lasso ref=”amzn-theragun-prime-quiet-deep-tissue-therapy-massage-gun-bluetooth-enabled-electric-percussion-massage-gun-personal-massager-for-pain-relief-in-neck-back-leg-shoulder-and-body-black-5th-gen” id=”44759″ link_id=”31824″]

Ett nytt kapitel inom välbefinnande och återhämtning

Therabodys grundare, Dr. Jason Wersland, betonar företagets åtagande att göra Theragun-enheter mer tillgängliga och effektiva än någonsin. VD Monty Sharma lyfte fram företagets fokus på att nå ut till en bred målgrupp, från föräldrar till personal i frontlinjen.

Varumärkesuppdateringen inkluderar en ny förpackningsstrategi med fokus på tydlig kommunikation av fördelarna med varje produkt. Denna strategi syftar till att hjälpa konsumenterna att enkelt hitta rätt Theragun för sin livsstil.

Kampanjen “The Workout Called Life”

Den nya marknadsföringskampanjen, “The Workout Called Life”, visar sex olika karaktärer, inklusive mor- och farföräldrar och kontorsarbetare, som belyser det universella behovet av återhämtning. Varje berättelse visar hur Theragun kan vara en daglig hjälp för att möta livets utmaningar.

Therabody inbjuder konsumenter att utforska denna nya era av välbefinnande med produkter som finns tillgängliga i Therabody Retail Stores, Best Buy, Target och andra återförsäljare. Företaget bekräftar sitt engagemang för att förbättra liv och visar hur varje utmaning i “träningen som kallas livet” kan mötas med rätt återhämtningspartner.

*NPD Group

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *