Garmins Venu 3-serie: Den ultimata smartklockupplevelsen för hälsa och fitness

nya garmin venu 3 klocka

Det ledande teknikföretaget Garmin har presenterat sina senaste fitnessinriktade innovationer, smartklockorna Venu® 3 och Venu 3S GPS. Dessa enheter är omsorgsfullt utformade för att stödja olika hälso- och fitnessambitioner. Med sina livfulla AMOLED-pekskärmar och oöverträffade batteritid säkerställer de att användarna får en djupgående förståelse för sin hälsa dygnet runt.

Det är ingen frågan om vilket märke som är ledande i världen när det gäller GPS-träningsklockor. Även på min lista över bästa GPS-löparsklockor på marknaden ligger flera av Garmins modeller i topp. En av dessa är Garmin Forerunner 965 som kom ut tidigare i år.

Egenskaper på nya Garmin Venu 3

nya garmin venu 3

En utmärkande egenskap på nya Garmin Venu 3 är integreringen av rullstolsspecifika funktioner, så att användarna kan övervaka dagliga förflyttningar, delta i skräddarsydda träningspass och mycket mer.

Tack vare en integrerad högtalare och mikrofon kan användarna dessutom enkelt hantera samtal eller svara på sms direkt från handleden, förutsatt att den är synkroniserad med en kompatibel Apple®- eller Android™-smartphone. Här är ytterligare några av funktionerna på Garmin Venu 3:

  • Analys av sömn: Utöver att bara mäta sömn erbjuder Venu 3-serien även sömncoaching. Detta innebär att sömnmönster och sömnkvalitet analyseras, tillsammans med rekommendationer om optimal sömnlängd.
  • Insikter på morgonen: Börja dagen på rätt sätt med en översikt över dina sömnmätvärden, återhämtningsstatus och HRV-avläsningar.
  • Kroppens energihantering: Med den förbättrade Body Battery-funktionen kan användarna analysera sina energinivåer i realtid och förstå hur dagliga aktiviteter, stress och till och med korta tupplurar påverkar deras uthållighet.
  • Inkluderande fitness: Detta läge är skräddarsytt för rullstolsanvändare och ger viktförskjutningsvarningar, specialiserade sportappar och anpassade träningspass.
  • Omfattande mätning av träningspass: Oavsett om du vill mäta hur ditt träningspass påverkar din kropp eller bestämma den nödvändiga återhämtningstiden efter träningen, har Venu 3 allt du behöver.
  • Stöd för meditation: Delta i guidade meditationssessioner direkt från klockan, vilket hjälper till att minska stress och ångest.

Skräddarsydd för hälsoentusiaster och fitnessälskare

nya garmin venu 3 egenskaper och funktioner

Venu 3-serien är en skattkista av statistik för hälsa och välbefinnande. Den erbjuder inte bara kontinuerlig mätning av hjärtfrekvens, andning, Pulse Ox och stress, utan informerar också användarna om deras hälsodynamik medan de sover, och erbjuder strategier för att bekämpa problem som jetlag.

För de som drivs av fitness har denna serie stöd för över 30 sportapplikationer. Oavsett om du gillar att gå, simma eller till och med pilates finns det en animerad steg-för-steg-träningsguide för dig.

funktioner på nya garmin venu 3

Med Garmin Connect™-appen kan användarna dessutom designa träningspass eller utnyttja Garmin Coach-funktionen för adaptiva träningsplaner.

Garmin Venu 3:s livsstilsfunktioner

Utöver hälsa och fitness erbjuder Venu 3 en rad livsstilsfunktioner. Användare kan hantera e-post, sms och aviseringar, garantera sin säkerhet genom spårningsfunktioner, göra betalningar via Garmin Pay™ och till och med njuta av telefonfri musik från Spotify®, Amazon Music och Deezer.

nya garmin venu 3 livsstilsfunktioner

Dessutom ger Connect IQ™ Store användarna möjlighet att anpassa sina urtavlor, appar och mer, direkt från handleden.

Venu 3 har en lättvikts boett i rostfritt stål och silikonarmband, Venu 3 är tillgänglig i vitt/silver och svart/skiffergrått. Venu 3S finns tillgänglig i skiffer- och franskgrått, sten- och franskgrått, guld- och grågrönt, guld- och puderrosa samt guld- och elfenbensvitt.

Samtliga modeller i Venu 3-serien finns tillgängliga nu och har ett rekommenderat cirkapris på 6 049 kronor.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *