Nu är nya Garmin Forerunner 165 här – Lyser upp löprundan med smart teknik

nya Garmin Forerunner 165 löparklocka

Garmin presenterar nu nya Garmin Forerunner 165, en innovativ kollektion av prisvärda löparklockor utrustade med GPS. Dessa enheter är designade för att assistera idrottare på alla nivåer genom att erbjuda skräddarsydda träningsprogram och insikter i hälsa och träning, allt presenterat på en klar AMOLED-skärm.

Garmin Forerunner 245 har länge varit en favorit bland många löpare för sin prisvärdhet och ifjol lanserades även en av de bästa löparsklockorna på marknaden när Forerunner 965 kom ut på marknaden för att komplettera en annan hyllad serie Forerunner 955.

Nu har den förstnämnda fått konkurrens när Garmin Forerunner 165 släpps på marknaden. En modell som imponerar med många smarta funktioner och ett överkomligt pris.

Nya Garmin Forerunner 165 – Prisvärd nyhet från världens mest populära märke för sportklockor

nya Garmin Forerunner 165 löparklocka

Den nyaste serien från Garmin introducerar två modeller: Forerunner 165 och Forerunner 165 Music. Dessa klockor imponerar med sina färgrika skärmar, pekfunktioner, och en klassisk design med fem knappar, vilket gör det enkelt för användare att navigera genom olika hälso- och träningsfunktioner.

Löpare kan nu enkelt spåra sina framsteg och njuta av lång batteritid – upp till 11 dagar i smartwatchläge och 19 timar när GPS är aktiverat.

Med funktioner för skräddarsydd träning, löpdata, återhämtning, och kontinuerlig hälsospårning är dessa smartklockor ett värdefullt verktyg för alla löpare.

Funktioner som tar din träning till nästa nivå

nya Garmin Forerunner 165 löparklocka

Med Forerunner 165 får användarna tillgång till en rad avancerade funktioner:

  • AMOLED-skärm: Upplev träning, återhämtning, meddelanden och mycket mer på en ljus och färgstark skärm.
  • Träningsplanering: Motta anpassade träningsprogram och förutsägningar om sluttider direkt från Garmin Connect™-appen.
  • Löpdynamik: Förbättra din löpform med realtidsdata för kraft, kadens, steglängd, och mycket mer, direkt från din handled.
  • Träningseffekt: Få insikter om hur din träning påverkar din kondition och se fördelarna med dina löprundor och träningspass.
  • Morgonrapport: Börja dagen med en skräddarsydd översikt över din sömnkvalitet, dagens träningsutsikter, HRV-status, och väderförhållanden.
nya Garmin Forerunner 165 löparklocka funktioner

Förutom dessa funktioner erbjuder Forerunner 165-serien över 25 aktivitetsprofiler, möjlighet till musiklagring (endast Forerunner 165 Music), och kontaktlösa betalningar via Garmin Pay™.

Förberedd för varje tävling

nya Garmin Forerunner 165 löparklocka funktioner

Forerunner 165-serien är utrustad för att assistera löpare i att uppnå nya personliga rekord genom att erbjuda omfattande data som tempo, distans, puls, och VO2 max.

Med anpassningsbara träningsplaner från Garmin Coach och funktionen PacePro™ för lutningsanpassad tempoguidning är dessa klockor idealiska för alla som förbereder sig för tävlingar.

Håller koll på din hälsa dygnet runt

nya Garmin Forerunner 165 löparklocka hälsotracking

Utöver träningsfunktionerna övervakar Forerunner 165-serien kontinuerligt användarens hälsa genom att spåra puls, sömn, stress, och energinivåer med Body Battery™. Funktioner som Metabolisk ålder och registrering av kvinnohälsa ger ytterligare insikter för en hälsosam livsstil.

Uppkopplad och säker

nya Garmin Forerunner 165 löparklocka

Forerunner 165 håller dig uppkopplad med möjligheten att ta emot meddelanden när den är parkopplad med en kompatibel smartphone. Säkerhets- och spårningsfunktioner erbjuder extra trygghet under dina löprundor.

Nya Garmin Forerunner 165 är tillgänglig nu till ett rekommenderat pris på 3 349 kronor.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *