PENT:s lyxiga redskap för hemmagymmet – Omdefinierar lyx inom fitnessutrustning

snyggaste utrustning för hemmagym

Letar du efter snygg träningsutrustning för ditt hemmagym? Då finns det en kollektion av gymutrustning som skiljer sig från mängden. PENT ligger i framkant när det gäller att kombinera utsökt design med funktionalitet inom branschen för träningsutrustning. Med ett eget designteam och högkvalitativa material från välrenommerade tillverkare skapar PENT fitnesstillbehör som inte bara är nödvändiga för ett exklusivt hemmagym eller en personlig studio utan som också är funktionella konstverk.

Under pandemin var det många som började satsa på att bygga ut ett hemmagym istället för att betala dyra pengar för ett gymkort. Jag har själv också byggt ut ett hemmagym på terrassen hemma under de senaste åren och ser många fördelar med detta. Du slipper trängseln och kan gå ut och träna utan att lägga tid på transport.

snyggaste utrustning för hemmagym

I första hand handlar det om att få in funktionell träningsutrustning som hantlar, kettlebells och träningsbänkar. Men för de som har budget finns numera även utmärkta möjligheter att göra hemmagymmet riktigt snyggt. Ett av de företag som satsar på detta område är PENT Luxury Equipment som just nu förevisar sin utrustning på designmässan Salone di Mobile i Milano.

PENT har nyligen också byggt upp ett franchisesystem under namnet EMSO.STUDIO där man siktar på att ta sitt koncept med lyxiga gym världen över. Redan nu finns PENT-gymutrustning representerat på många lyxhotell världen över.

Exceptionell design och hantverksskicklighet

snyggaste utrustningen för hemmagym

Varje PENT-produkt är designad med perfekta vinklar, kurvor och en exklusiv finish i rostfritt stål. Tillsatsen av oljad valnöt ger ett fast, hygieniskt grepp som blir säkrare att hantera när användaren svettas.

Denna noggranna uppmärksamhet på ergonomisk design och det estetiska tilltalet hos varje produkt säkerställer att PENTs lyxiga fitnesstillbehör är eftertraktade av de mest krävande kunderna.

PENTs engagemang för kvalitet är tydligt i valet av raffinerade material som askträ, härdat glas, aluminium och stål. Dessa material väljs inte bara för sin hållbarhet och naturliga hållbarhet utan också för sin förmåga att smälta in i dagliga miljöer på ett elegant och effektivt sätt.

PENTs användning av dessa material garanterar lång livslängd och ett kontinuerligt “grönt” val för konsumenterna.

Handgjorda lyxkollektioner från PENT

Det finns numera en mängd gymutrustning hos PENT, där man nyligen även lanserade sin GOLD-kollektion. Här är några exempel på gymutrustning från PENT:

COLMIA – Lyxigt set med hantlar

lyxigt hantelset

COLMIATM-setet innehåller hantlar som är omsorgsfullt tillverkade av amerikansk valnöt och högkvalitativt rostfritt stål. Varje del skapas manuellt med stort fokus på stabilitet, detaljer och estetik, vilket gör dem idealiska för moderna hemmagym och hotellfitnesscenter. Hantlarna, som finns med eller utan trästativ, har antibakteriella egenskaper och en naturlig harmoni mellan hälsa och lyx.

LOVA lyxiga kettlebells

I likhet med hantlarna är LOVATM kettlebells handgjorda av naturmaterial, inklusive amerikansk valnöt och rostfritt stål, tillverkade för att höja prestigen i alla fitnessutrymmen. Dessa kettlebells finns i olika uppsättningar och kombinerar unika former med praktiska egenskaper, vilket understryker PENTs lyxiga estetik.

Lyxiga MOXA-bollar

MOXA-kollektionen innehåller handgjorda bollar i valnötsträ, rostfritt stål och äkta läder, utformade för att tillgodose behoven hos exceptionella kunder. Dessa mångsidiga, viktade bollar är standardiserade till 25 cm i diameter och passar ett brett spektrum av träningsrutiner.

LESNA Lyxig skivstångssats

LESNA skivstänger är ytterligare ett bevis på PENTs engagemang för överlägset hantverk. Dessa skivstänger är handgjorda i lyxiga material och deras elegant enkla stativ passar perfekt för exklusiva hem- och hotellgym.

BANKA – Lyxig träningsbänk

lyxiga träningsbänkar för hemmagymmet

BANKA-bänken är handgjord av trä, rostfritt stål och naturläder och är ett exempel på PENT:s kombination av praktisk funktionalitet och fantastisk design. Denna bänk är idealisk för dem som söker både nytta och estetisk njutning i sina träningsmiljöer.

SCALA – Lyxig ribbstol

lyxig ribbstol för hemmagymmet

SCALA ribbstolar har ett unikt mönster och justerbara, viktade stegpinnar från 2 till 6 kg. Denna mångsidiga utrustning är utformad för att rymma flexibla band och TRX-band, vilket ökar dess användbarhet och attraktionskraft.

Användningen av utsökta träslag och andra högkvalitativa material gör att PENT kan leverera produkter som är visuellt fantastiska och byggda för att hålla länge, vilket verkligen gör en “materiell skillnad” på den lyxiga fitnessmarknaden. Detta är verkligen det ultimata valet för dig som letar efter lyxig utrustning för hemmagymmet.

Men om det smakar så kostar det. Du kan själv gå in och kolla priserna på PENT:s hemsida, men jag kan redan här avslöja priset på t.ex. ett fullt set av kettlebells med ställning ligger på runt 10.000 dollar, vilket i är drygt 100.000 kronor i dagens kurs. Men om du har råd är detta definitivt något att satsa på om du vill ha ett smakfullt och snyggt hemmagym.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *