Garmin Connect får ny förenklad design med mer skräddarsydd användarupplevelse

Garmin Connect får ny förenklad design med mer skräddarsydd användarupplevelse

Garmin avslöjar idag omfattande uppdateringar för sin plattform Garmin Connect™, som omfattar både mobilappen och webbsidan. Dessa uppdateringar syftar till att erbjuda en mer förenklad och personligt anpassad användarupplevelse, med fokus på hälsa och träning som hjälper användarna att nå sina personliga mål.

Det är ingen tvekan om vilket märke som dominerar marknaden för GPS-löparklockor. Speciellt internationellt dominerar Garmin, men även i Sverige är märket starkt trots att även märken som COROS, Polar och Suunto är populära här. Bland intressanta nyheter från Garmin under 2024 märks framförallt Garmin Forerunner 165 som är ett prisvärt alternativ med många moderna funktioner för löparen.

När Garmin nu meddelar om förändringar på deras plattform Garmin Connect påverkar det därför många löpare. Här är allt du behöver veta om den nya uppdateringen.

Enkelhet och personlig anpassning i fokus

Garmin Connect får ny förenklad design med mer skräddarsydd användarupplevelse

Den uppdaterade versionen av Garmin Connect introducerar en förenklad design som gör det lättare för användare att navigera och få tillgång till viktig data.

Joe Schrick, vice VD för fitness på Garmin, understryker vikten av uppdateringen:

“Garmin Connect har redan från början spelat en viktig roll för att hjälpa användare att registrera, analysera och dela sin hälso- och träningsdata som registrerats av en hopparad Garmin-enhet. Med denna nya uppdatering är vi glada över att kunna erbjuda en förenklad design och mer relevanta insikter till varje kund för att på så vis informera och inspirera dem då de fortsätter sin strävan att nå sina mål.”

Garmin Connect får ny förenklad design med mer skräddarsydd användarupplevelse

Anpassningsbara funktioner för alla användare

Den nya Garmin Connect-plattformen är utformad för att möta de specifika behoven hos olika typer av användare, från de som önskar en övergripande hälsobild till de som tränar inför specifika mål.

Daglig Aktivitet

Användarna kan enkelt se dagens loggade aktiviteter, kommande träningspass och evenemang som är schemalagda de närmaste två dagarna, vilket gör det lättare att hålla koll på dagliga framsteg.

I fokus

Denna sektion erbjuder djupare insikter i användarnas hälsa- och träningsdata, inklusive sömnpoäng, energimätning via Body Battery™, träningsstatus, och mycket mer. Användarna kan även anpassa denna vy för att inkludera de data som de finner mest relevanta.

Snabb översikt

Användarna kan välja från ett brett spektrum av statistik såsom puls, steg, förbrända kalorier, stressnivåer och mycket mer, allt samlat på ett och samma ställe för snabb och enkel åtkomst.

Lopp och tävlingar

Inför kommande tävlingar kan användarna få tillgång till viktig information såsom nedräknare och väderprognoser, vilket hjälper till med förberedelserna.

Träningsplanering

Se schemalagda och genomförda träningspass veckovis, följ din träningsutveckling och håll koll på dina löppass från Garmin Coach eller din cykelplanering.

Utmaningar

Håll motivationen på topp genom att delta i grupp- och familjeutmaningar, där framsteg och resultat kan följas kontinuerligt.

Tillgänglighet för Betaversionen

Betaversionen av den uppdaterade Garmin Connect-appen släpps idag till utvalda användare och förväntas vara tillgänglig för alla senare under året.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *