COROS PACE 3 Eliud Kipchoge Edition: En hyllning till löpningens excellens

coros pace 3 eliud kipchoge edition

Nu lanseras COROS PACE 3 Eliud Kipchoge Edition. Denna unika utgåva firar Eliud Kipchoges imponerande 5:e seger vid Berlin Marathon. Klockan är en symbol för respekt för Kipchoges oöverträffade status inom maratonlöpning och blandar hans anmärkningsvärda prestationer med COROS avancerade sportteknik.

Eliud Kipchoge är erkänd som en av de största maratonlöparna och hans arv hyllas genom denna exklusiva utgåva. Jag har tidigare skrivit om COROS PACE 3 löparklocka som en av de mest intressanta nyheterna bland löparklockor av hög kvalitet 2023. Nu kommer alltså en exklusiv utgåva av denna nyhet.

COROS PACE 3 Eliud Kipchoge Edition: En löparklocka som förkroppsligar storhet

coros pace 3 eliud kipchoge edition

COROS PACE 3 Eliud Kipchoge Edition står som en symbol för överlägsenhet, motståndskraft och den obevekliga strävan efter storhet. Denna klocka i begränsad upplaga hyllar inte bara Kipchoges extraordinära arv och hans vision, utan inspirerar också idrottare över hela världen.

Den har distinkta hårdvarufärger och en speciell banddesign som hyllar Kipchoges kenyanska rötter och hans träningsområden. Men du måste vara snabb om du vill äga denna bit av historia, eftersom produktionen av denna utgåva är begränsad.

Eliud Kipchoges utmärkelser är många, inklusive olympiska medaljer, världsrekord och den anmärkningsvärda prestationen att slutföra ett maraton på mindre än 2 timmar. Hans bestående inverkan ligger i hans förmåga att inspirera genom sin passion för löpning. Kipchoges vision sammanfattas i hans ord:

En springande värld är en frisk värld.
En värld med löpning är en rik värld.
En värld med löpning är en fredlig värld.
En värld av löpning är en värld av glädje.
Min dröm är att göra den här världen till en löparvärld.

coros pace 3 eliud kipchoge edition

Den exklusiva COROS PACE 3 Eliud Kipchoge Edition kommer att finnas tillgänglig i de nordiska länderna via www.corosnordic.com från slutet av november.

Rekommenderade försäljningspriser: SEK: 3299:- NOK: 3299:- DKK: 2199:- EUR: 269:-

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *