COROS lanserar PACE 3: En revolutionerande GPS-sportklocka

nya COROS PACE 3 löparklocka

COROS Wearables Inc, ett välkänt namn inom området GPS-sportklockor, har presenterat sin senaste innovation – GPS-sportklockan PACE 3. Denna anmärkningsvärda nya klocka utlovar en mängd avancerade funktioner skräddarsydda för multisportatleten.

Jag har tidigare nämnt COROS PACE 2 som en av de mest prisvärda i mitt inlägg om de bästa löparklockorna. Därför är det nu speciellt intressant när uppföljaren till denna klocka kommer ut på marknaden.

Viktiga funktioner i nya COROS PACE 3

nya COROS PACE 3 löparklocka

På nya COROS PACE 3 märks en rad uppdaterade funktioner i jämförelse med PACE 2. Här är några av dessa:

Förbättrad GPS-kapacitet

PACE 3 har ett toppmodernt All Systems satellitchipset som lovar att upprätthålla en oklanderlig GPS-noggrannhet. Med en valfri Dual Frequency-funktion kan användarna förvänta sig exakta data även på utmanande platser som täta skogar eller höga skyskrapor.

Förlängd batteritid

Klockan prioriterar uthållighet och erbjuder otroliga 38 timmars kontinuerlig GPS-spårning. Alternativt, för användare som söker längre daglig funktionalitet, finns det en imponerande 24-dagars livslängd med regelbunden användning.

Avancerade navigeringsverktyg och Transflektiv displayteknik

nya COROS PACE 3 löparklocka funktioner

PACE 3:s Breadcrumb Navigation och Turn-By-Turn Alerts som säkerställer säker utforskning bortom bekanta marker och för optimal synlighet är PACE 3 även utrustad med en pekskärm som alltid är på. Oavsett om du befinner dig i fullt dagsljus eller under den mörkaste av nätter, garanterar klockan enkel läsbarhet.

Underhållning på språng

Nu kan du även ladda ner, lagra och spela MP3-musik direkt från din klocka, vilket förhöjer upplevelsen på dina träningspass. Koppla ihop den med Bluetooth-hörlurar eller högtalare så är du redo. Detta var en av svagheterna på den förra modellen och nu har detta alltså åtgårdats.

Olika hälso- och fitnessmätningar samt aktivitetslägen

nya COROS PACE 3 löparklocka

Du kan även hålla koll på din hälsa med nästa generations optiska pulssensor. Spåra exakta pulsdata, övervaka din sömn, mät SpO2 och dra nytta av slitageavkänning. Oavsett om du vandrar, springer, åker skidor eller snowboard är PACE 3 utrustad för att mäta allt med precision.

COROS PACE 2 var den lättaste löparklockan på marknaden när den lanserades och även COROS PACE 3 är oerhört lätt på armen med sina 30 g.

Varianter och tillgänglighet

PACE 3 lanseras i fem eleganta varianter, inklusive vit nylon, vit silikon, svart nylon, svart silikon och den exklusiva PACE 3 Track Edition.

Med prislappar från 2990 SEK/NOK till 1899 DK och 249 EUR finns den tillgänglig på corosnordic.com i slutet av september. Track Edition kommer att finnas på hyllorna i oktober 2023.

Varje PACE 3-användare får även fri tillgång till en omfattande rad olika COROS träningslösningar:

  • COROS EvoLab: Denna förnyade plattform revolutionerar idrottsträning och erbjuder skräddarsydda insikter om kondition, trötthet och prestanda.
  • COROS Training Hub: Ett toppmodernt verktyg för djupgående träningsanalys som underlättar direkt interaktion med din tränare.
  • COROS-coacher: Dra nytta av autentiska råd och personlig vägledning från expertteamet på COROS.
  • Anpassade träningsplaner: Skräddarsydda planer som sträcker sig från ett 5-kilometerslopp till en Ultra, utformade av dig, din coach eller kända COROS Pro Athletes, inklusive Emelie Forsberg, Kilian Jornet och Molly Seidel.
Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *