Tips på bästa spinningcykeln för hemmabruk

bästa spinningcykeln

Det finns en hel del som skiljer en spinningcykel från en motionscykel. Det kan alla som använt sig av en spinningcykel på gym vittna om.

Det har också blivit betydligt vanligare att man numera köper en helt egen spinningcykel för hemmabruk, vis av alla dess fördelar som dessa cyklar har. Framförallt är det det steglösa motståndet som lockar. Spinningcyklarna är också oftast betydligt stadigare till sin konstruktion än en motionscykel, något som gör att man kan köra riktigt effektiva pass på denna.

Speciellt olika typer av intervaller är det bra att både kunna köra sittande och stående utan att behöva oroa sig för att söndra cykeln.

Själv har jag kört otaliga timmar på olika spinningcyklar i mina dar. Främst är det under skadeperioder då spinningcykeln kommit till användning, men är man riktigt klok ser man till att variera träningen ibland med alternativ träning… och då är spinningcykeln ett riktigt bra alternativ.

Nu har jag även gjort en lista på Advized med de enligt mig bästa spinningcyklarna på marknaden. På denna länk kommer man till listan.

Ifall ni klickar på länken får jag en liten slant, men alla åsikter i listan är såklart mina egna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *