Silva lanserar nya ultralätta löparvästar och tillbehör för traillöpning

Silva lanserar nya ultralätta löparvästar och tillbehör för traillöpning

Silva är kanske främst känt för sina högklassiga pannlampor för löpning, men även innovationerna begränsar sig inte endast till detta produktsortiment. Nu lanserar märket även en rad nyskapande produkter som är designade för att höja upplevelsen för traillöpare. Som den mest utmärkande bland de nya lanseringarna står Strive Fly Vest som är Silvas lättaste löparväst någonsin.

Utrustningen är väldigt viktig för traillöpare, där såklart bra trailskor är i fokus. Men detta är en idrottsgren där du i vissa tävlingar kan vara länge ute i spåret och därför behövs även en bra löparväst eller ryggsäck för att bevara t.ex. energigels och drycker. Det var något som jag märkte inte minst när jag deltog i GORE-TEX Transalpine Run 2018 – en tävling som varar en hel vecka och där du i princip är ute och springer hela dagen i varje deltävling.

Silva Strive Fly Vest – Anpassade för varje löparsession

Silva Strive Fly Vest - Anpassade för varje löparsession

I spetsen för de nya lanseringarna som Silva nu presenterar står Strive Fly Vest, som är företagets lättaste löparväst någonsin. Med en vikt på endast 113 gram är denna väst ett perfekt val för löpare som strävar efter fart och effektivitet under sina träningspass och tävlingar.

Förutom Strive Fly Vest, utvidgar Silva sin produktportfölj med Strive 5 Vest och Strive 10 Vest, två löparvästar som balanserar mellan lättviktsmaterial och funktionalitet.

Silva nya löparvästar väskor för traillöpning

Dessa västar är utformade för att passa perfekt för längre löprundor eller till och med för de som kombinerar sin träning med pendling. Båda modellerna har uppgraderats för att erbjuda förbättrad passform och optimerad förvaring, och de är upp till 30% lättare jämfört med tidigare modeller.

Komplement för den smarta löparen

Silva Strive Vest Quiver

Silvas innovationer sträcker sig utöver löparvästar. Strive Quiver erbjuder en praktisk lösning för löpare som använder löparstavar, medan den uppdaterade versionen av Soft Flasks gör det enklare än någonsin att hålla sig hydrerad under löpturen.

Dessutom introduceras Strive Loop, ett flexibelt midjebälte designat för kortare distanser, som håller dina nödvändigheter säkra och tillgängliga.

Tillgänglighet och prissättning

Silva löparvästar för traillöpning

Denna omfattande uppdatering av löparutrustning är tillgänglig från april 2024 hos utvalda återförsäljare samt via Silva Swedens officiella webbplats. Med priser som speglar den höga kvaliteten och den tekniska innovationen, sätter Silva en ny standard för löparvästar och tillbehör på marknaden.

Strive Fly Vest, med sin banbrytande lätthet, erbjuds till ett rekommenderat pris av 799 SEK, medan de mer mångsidiga västarna Strive 5 Vest och Strive 10 Vest är prissatta till 999 SEK respektive 1099 SEK.

Silva löparvästar

För de som söker en lösning för sina löparstavar, är Strive Quiver tillgänglig för 299 SEK, och det praktiska Strive Loop-bältet för kortare löprundor kostar 449 SEK.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *