Saucony Kinvara 15 lanseringsdatum – Här är alla nya funktioner på skon

Saucony Kinvara 15 lanseringsdatum

Saucony Kinvara 15 lanseringsdatum infaller i juni 2024 och den nya skomodellen fortsätter det berömda arvet från sina föregångare med en blandning av bekanta funktioner och innovativa förbättringar.

Denna senaste iteration förblir trogen den plattform som gjorde Kinvara 14 till en favorit bland löpare, samtidigt som den introducerar framsteg som syftar till att förbättra prestanda, komfort och hållbarhet. Saucony Kinvara Pro som kom ut på marknaden under fjolåret är en modell med kolfiberplatta som är både lätt och har bra dämpning.

Saucony Kinvara 15 har en närmare markkontakt och liknar mer de modeller av Kinvara vi blivit vana med.

Saucony Kinvara 15 – Förbättrad design för topprestanda

Saucony Kinvara 15 lanseringsdatum

Kinvara 15 har en skumdesign som erbjuder en mer marknära kontakt än t.ex. Guide 17 som Triumph 22 som nyligen lanserades. Skon är utvecklad för att ha bra responsivitet och flexibilitet, vilket gör den till ett perfekt val för en mängd olika löparaktiviteter.

Oavsett om det handlar om ett högintensivt träningspass, en lugn långdistansrunda eller vardagsjogging, är Kinvara 15 som ett mångsidigt alternativ som uppfyller alla dina löpbehov. Om du skall köpa löparskor från Saucony kan jag förresten rekommendera deras tyska hemsida för bästa möjliga utbud eftersom du inte kan köpa Saucony-skor annat än hos återförsäljare i Sverige.

PWRRUN-skum i hela längden för oöverträffad responsivitet

saucony Kinvara 15 lanseringsdatum

Kärnan i Kinvara 15:s mellansula är PWRRUN-skummet i full längd. Detta EVA-skum är inte bara fjädrande; det är också utformat för att vara responsivt och energiskt och anpassa sig till löparens varje rörelse.

En blandning av PWRRUN-skum i sulan bra markkontakt och en mjuk och stabil löpning. EVA för markkontakt kompletteras med två strategiskt placerade gummipunkter på hälen och på tåpartiet.

Dessa tillägg ger extra skydd i områden med hög nötning utan behov av en överdriven mängd gummi, något som bekant har en tendens att göra löparskor stumma i löpningen.

En närmare titt på Kinvara 15:s innovationer

saucony Kinvara 15 lanseringsdatum

Saucony Kinvara 15 har en helt ny ovandel i konstruerad mesh som förbättrar andningsförmågan och komforten och håller fötterna svala och torra även under de mest ansträngande löprundorna.

Ett innovativt asymmetriskt snörningssystem ger en åtsittande passform och säkerställer att snörningen sitter jämnt och säkert runt foten, vilket minskar tryckpunkter och förbättrar det övergripande stödet.

Lätthet är nyckeln i en löparsko, och på denna punkt gör Kinvara 15 ingen besviken. Med en vikt på bara 198 gram för herrar och 184 gram för damer är den lättare än Kinvara 14, vilket ytterligare gör den mer attraktiv som en sko för löpare som söker minimalistisk design utan att offra prestanda.

Saucony Kinvara 15 lanseringsdatum

Som jag har skrivit tidigare har Saucony producerat några av de bästa löparskorna på marknaden under det senaste året med modeller som Saucony Speed 4 och Pro 4, tillsammans med den tidigare nämnda Guide 17.

saucony speed 4 löparskor
Lättviktarna Saucony Speed 4

Det är tydligt att de har lyssnat på löparnas feedback när de lanserade de senaste modellerna. Detta verkar också vara fallet med lanseringen av den senaste modellen av Kinvara. Om du gillar Kinvara och vill ha en racingsko av modellen kan jag också rekommendera Saucony Kinvara Pro som kom ut förra året. Det här är en modell som håller stilen även i år.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *