Här är nya Saucony Guide 17 – Alla uppdateringar på den nya skomodellen

nya Saucony Guide 17 löparskor

Saucony presenterar nu sin senaste modell i den legendariska serien Guide. Nya Saucony Guide 17 löparskor skiljer sig markant från sina föregångare och har en helt omarbetad design. Det är debut för Sauconys CenterPath Technology™, en banbrytande funktion som är utformad för att förbättra löparens steg från nedslaget till den slutliga tåavslutningen.

Tekniken kompletteras av en utökad plattform, förhöjda sidoväggar och en innovativ rockerform, vilket ger ett löpsteg som är både bekvämt och skyddat.

Saucony Guide – En populär löparsko för pronation

nya Saucony Guide 17 löparskor

Bland löparskor för pronation utmärker sig Saucony Guide som ett av de bästa alternativen på marknaden och är en favorit bland många svenska löpare. Denna skomodell har, likt andra löparskor från Saucony, framförallt fått beröm för sin bekvämlighet.

Saucony är förövrigt ett av de mest populära märkena för löpare i Sverige och växer snabbt just nu med populära serier som Endorphin, Triumph och Ride. Alla dessa serier har fått bra recensioner när de släppts under det senaste året.

Om du vill få tag på Sauconys nyheter genast när de lanseras kan jag rekommendera att du går in på Saucony Tyskland eftersom Saucony Sverige inte har någon direktförsäljning, utan endast säljer via återförsäljare.

Ny komfort med CenterPath Technology™

egenskaper på nya Saucony Guide 17 löparskor

Guide 17 är inte bara ännu en uppdatering – det är en radikal redesign som omskapar löparupplevelsen. Enligt Brian Moore, Sauconys Chief Product Officer, undviker den här versionen traditionella stabiliserande material till förmån för en ny metod för dämpning och stöd.

CenterPath Technology™ är kärnan i denna designfilosofi och ger asymmetriskt stöd som anpassar foten samtidigt som den ger maximal komfort och skyddar mot vägens påfrestningar. En bädd av PWRRUN™-skum, tillsammans med en PWRRUN+™-sockliner, ser till att varje steg möts av en lyxig dämpning, vilket gör Guide 17 till en perfekt match för löpare på alla nivåer och de som letar efter daglig komfort i sin aktiva livsstil.

Läs också: Här är nya Saucony Endorphin Pro 4

Detaljerade egenskaper hos nya Saucony Guide 17 löparskor

egenskaper på nya Saucony Guide 17 löparskor
  • CenterPath-teknik™: Förhöjer löparupplevelsen med förbättrad komfort och stegstyrning.
  • Dämpning: Har ett generöst lager PWRRUN-dämpning ovanpå en PWRRUN+-sockliner för högsta komfort.
  • Passform: Erbjuder en säker 360-graders passform från ovandelen till skosnörena.
  • Avsedd användning: Perfekt för dagliga löprundor, träningspass och allmän aktiv rörelse.
  • Specifikationer: 6 mm från häl till tå, med en vikt på 9,4 oz för män och 8,1 oz för kvinnor.
  • Hållbarhet: Veganvänlig och innehåller återvunnet material.

Saucony Guide 17 tillgänglighet och pris

egenskaper på nya Saucony Guide 17 löparskor

Nya Saucony Guide 17 löparskor finns nu tillgänglig på saucony.com och hos utvalda globala återförsäljare. Den finns i ett stort antal storlekar för både män och kvinnor och kostar 1849 kronor.

Med Guide 17 fortsätter Saucony sin tradition att leverera toppmodern löpteknik, inkapslad i en sko som är utformad för att klara distansen samtidigt som löparens komfort och skydd förblir av största vikt.

Läs också: Nya Saucony Endorphin Speed 4 löparskor

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *