Nya Saucony Triumph 22 har lanserats – Här är alla nya funktioner på skon

nya saucony triumph 22 löparskor

Nästa vecka kommer nya Saucony Triumph 22 ut på den svenska marknaden. Men om du redan nu vill införskaffa skon, så finns den tillgänglig både på Sauconys tyska och engelska hemsidor. Här är allt du behöver veta om nya Saucony Triumph 22 löparskor.

Saucony har många intressanta lanseringar på gång under 2024. Redan har de lanserat en av de bästa anti-pronationslöpskorna på marknaden i form av Saucony Guide 17. Nu kommer en ny modell av en av märkets mest dämpade löparsko ut på marknaden i och med lanseringen av Saucony Triumph 22.

Jag har tidigare rekommenderat Saucony Triumph 21 för många olika typer av löpare. Enligt min mening är detta en av de bästa modellerna av löparskor för dem som står hela dagen i jobbet och det är också en av de bäst dämpade löparskorna på marknaden. Men på den nya modellen finns många nya förbättringar som bland annat ger bättre energiåtergivning i steget.

Saucony Triumph 22 lanseringsdatum

saucony triumph 22 lanseringsdatum

Saucony Triumph 22 kommer att släppas hos återförsäljare i Sverige den första maj, men redan nu kan du alltså köpa den på Sauconys tyska och engelska hemsidor. Jag rekommenderar Sauconys tyska hemsida för de som bor i Sverige för att undvika extra leveranskostnader.

Priset för Saucony Triumph 22 är €190, vilket gör den till en av de mest prisvärda löparskorna inom sitt segment.

nya Saucony Triumph 22 löparskor för damer

Dessa skor är den perfekta blandningen av komfort, prestanda och hållbarhet, förpackad i ett paket som tilltalar både vardagslöparen och den som är resultatinriktad.

Nya egenskaper på Saucony Triumph 22

Nya egenskaper på Saucony Triumph 22

Den senaste modellen upprätthåller inte bara arvet från sina föregångare utan introducerar också betydande framsteg, vilket gör det till en efterlängtad lansering för löpare som söker maximal dämpning utan att offra prestanda.

Triumph 22 är designad för dem som prioriterar komfort och en ultraresponsiv löpning under sina löprundor. Saucony har förhöjt upplevelsen genom att integrera ett förbättrat skum och förfina skons geometri.

Nya egenskaper på Saucony Triumph 22

En av de mest framträdande egenskaperna hos Triumph 22 är introduktionen av PWRRUNPB-skum, ett material som tidigare använts i högpresterande modeller som Endorphin Pro och Endorphin Speed.

För Triumph 22 har Saucony omformulerat detta skum för att passa den vardagliga löparen, vilket ger en energisk, mjuk och plyschig upplevelse som svarar på varje steg med oöverträffad energiåtergivning.

saucony triumph 22 nya löparskor

Till skillnad från de ”Super Shoes” som har blivit populära bland löpare har Triumph 22 inte en stel platta, utan istället en bredare plattform i mellanfotszonen. Detta designval förbättrar inte bara stabiliteten utan gör också skon tillgänglig för ett bredare spektrum av löpare utan att kompromissa med de responsiva egenskaper som gör en bra löparsko.

Den har en perfekt balans mellan stöd och flexibilitet och erbjuder precis tillräckligt med struktur för att tillgodose dem som kan behöva extra stöd utan den bulk som vanligtvis förknippas med löparskor med extra pronationsstöd.

nya saucony triumph 22 löparskor

Hållbarhet och grepp är också framträdande egenskaper hos Triumph 22. Yttersulan består av robust gummi som inte bara står emot slitaget från regelbundna löprundor utan också ger ett exceptionellt grepp på olika underlag. Detta slitstarka lager sträcker sig något högre bak på skon, vilket säkerställer att det känsligare skummet är helt skyddat mot väder och vind och de tuffa utmaningar som landsvägslöpning innebär.

Den konstruerade ovandelen i 3D-mesh är en annan aspekt där Triumph 22 glänser. Den utlovar en extremt bekväm passform och omsluter foten i ett andningsbart material som ger utrymme för rörelse samtidigt som det ger en åtsittande, säker känsla.

Nya egenskaper på Saucony Triumph 22

I linje med designen på Triumph 21 har skon ett förbättrat snörningsområde som gör det enkelt för löparen att få en perfekt passform, vilket understryker Sauconys känsla för detaljer och engagemang för löparens komfort.

Det är inte utan orsak jag utnämnt Saucony till ett av de bästa märkena för löparskor 2024. Detta är ytterligare en lyckad lansering från Saucony och vi har ytterligare en mängd att se fram emot under året. Till skillnad från många andra märken är Saucony nämligen transparenta både gällande lanseringsdatum och uppdateringar på sina nya löparskor.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *