Outnorth firar 12-årsjubileum med rabatter upp till 30%

Outnorth firar 12-årsjubileum med rabatter upp till 30%

Outnorth, en ledande återförsäljare inom frilufts- och arbetskläder, markerar sitt 12-årsjubileum genom att erbjuda upp till 30% rabatt på ett brett antal sportprodukter. Speciellt inom outdoor-segmentet med bland annat traillöpning och vandring är företaget starkt representerat och här hittar du många intressanta produkter.

Outnorth tog nyss steget in som huvudsponsor i Sveriges ledande trailtour och det säger en del om företagets ledande ställning inom området i Sverige. På sajten hittar du de flesta märken som du behöver känna till inom traillöpning, som adidas Terrex, Salomon och Altra.

Det faktum att du hittar alla de nyaste skomodellerna på sajten, som Terrex Agravic Speed Ultra Trail och Altra Lone Peak 8 säger en del om hur up-to-date man är inom området.

Outnorth firar 12-årsjubileum med rabatter upp till 30%

Bland fynden du kan göra just nu hos Outnorth finns en stor mängd produkter både bland löparskor och fritidskläder. Men jag kan även i övrigt rekommendera Outnorth som en utmärkt nätbutik för att göra fynd.

Som en stor aktör har man kontinuerligt något som heter “Outnorth Price” på många olika produkter som sportglasögon, löparklockor och löparskor – något som i praktiken garanterar bästa pris online för enskilda produkter. Det gäller även nya produkter.

Om du är på jakt efter nya löparkläder och skor är detta alltså en utmärkt plats att leta hos. Jag kan speciellt rekommendera Outnorth för dig som letar efter bästa trailskor 2024 eller bra vandringsskor för vårsäsongen då du här hittar de nyaste modellerna från alla märken inom området representerade.

Om Outnorth

Företaget har sina rötter i Kalmar Kommissionsaffär, som grundades 1926 i hjärtat av Kalmar. I början agerade butiken som en form av pantbank innan den övergick till att specialisera sig på arbets- och friluftskläder.

Under 1999 omvandlades butiken till en renodlad friluftsaffär under namnet Naturbolaget, och expansionen fortsatte med en ny butik i Växjö år 2002. Med starten av e-handel 2005 tog företaget ytterligare ett steg mot att bli en omfattande leverantör av friluftslivsutrustning. Idag går både e-handelsplattformen och de fysiska butikerna under namnet Outnorth.

Företagets huvudkontor förblir i Växjö, men nyligen flyttades lagret från Växjö till en mer strategisk plats på Hisingen i Göteborg, för att optimera logistiken. Det nya huvudkontoret i Växjö erbjuder moderna och välutrustade lokaler som stödjer Outnorths fortsatta tillväxt och engagemang för friluftsentusiaster.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *