Nu har Oakleys Latch Panel sportglasögon lanserats med Kylian Mbappe som frontfigur

Oakley Latch Panel sportglasögon Kylian Mbappe

Kylian Mbappé, en av fotbollens största talanger och medlem av Team Oakley, presenterar nu den senaste 2024 Signature Series-kollektion. Denna nya kollektion kombinerar sömlöst mode och sport, med en futuristisk elegans. Kollektionen är en uppföljning av Mbappés framgångsrika första samarbete med Oakley som lanserades förra året, med de utmärkande modellerna Latch™ Panel och HSTN.

Det är ingen tvekan om vilket märke som är ledande i världen bland sportglasögon. Även när jag listade de bästa löparglasögonen 2024 fanns flertalet av Oakleys senaste modeller på listan. Några av de modeller jag rekommenderar för 2024 är nya Oakley Sphaera och Oakley Corridor MT.

Till skillnad från många av de billigare modellerna utmärker sig Oakleys sportglasögon med sin höga kvalitet på glasen som håller mot stötar och hård behandling.

Men det viktigaste av allt är ändå bekvämligheten och synligheten som solglasögonen från Oakley erbjuder. Här kan man verkligen tala om innovation på hög nivå.

Detaljer om Oakleys Signature Latch™ Panel sportglasögon

Nya Oakley latch panel sportglasögon Kylian Mbappe

Oakleys Latch Panel solglasögon kombinerar stil och funktionalitet och gör det möjligt för bäraren att fokusera på det som verkligen betyder något. Detta djärva tillskott till Latch-familjen är utformat för att blockera distraktioner, tackla det okända och låsa upp nya äventyr.

Utmärkande Oakley-design

Latch™ Panel har en form som är omisskännligt Oakley och hämtar inspiration från den klassiska Eyeshade-bågen. Den innovativa designen inkluderar sidoskydd som säkras med en spärrmekanism för att bekämpa perifert bländande, vilket hjälper bäraren att behålla fokus på vad som ligger framför och uppnå en oavbruten rytm.

Den mångsidiga designen har en cylindrisk 5B-lins för ett bredare synfält, tunna öronbågar som passar bekvämt under hattar eller hjälmar och Prizm™ Lens Technology för att framhäva detaljer. Spärrmekanismen gör det också enkelt att fästa på skjortan för snabb åtkomst och bekväm förvaring.

Tillgänglighet

Latch™ Panel finns nu tillgängliga i utvalda Oakley-butiker och i Sverige bland annat hos Outnorth.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *