Den mest efterfrågade gymutrustningen 2022

mest populära produkter för hemmaträning 2022

Efter jul har de globala Google-sökningarna efter “Home Exercise” mer än fördubblats i januari.

För att undersöka hur vanligt det är med hemmaträning försökte OnBuy Dumbbells ta reda på vilken den mest populära träningsutrustningen för hemmaträning är genom att analysera de globala sökvolymerna, vilket visar vad folk är mest benägna att köpa online.

Dessutom extraherades även de mest anmärkningsvärda varumärkena som presenterades.

Rankning
Gymutrustning för hemmet
Totala Globala sökningar totalt per månad
1
Löpband
290,710
2
Hantlar
89,700
3
Motionscykel
81,280
4
Yogamatta
66,320
5
Roddmaskin
63,220
6
Kettlebell
30,470
7
Motståndsband
23,670
8
Ankelvikter
18,430
9
Massageapparat
15,200
10
Bänkpress
14,970

Löpandet är den mest sökta träningsutrustningen för hemmabruk

Löpbandet hamnar högst upp på listan över sökningar av träningsutrustning för hemmabruk, med cirka 290 710 genomsnittliga globala sökningar per månad.

Detta är cirka 7 gånger högre jämfört med de genomsnittliga månatliga sökningarna för följande topp 9 mest populära hemutrustning. Löpband kan vara en bra uppvärmning inför mer ansträngande träning eller kan enkelt integreras i en konditionsrutin. Bland de kända märkena för löpband för hemmabruk kan nämnas följande: NordicTrack Commercial 1750 och JTX Club-Max Löpband.

Hantlar näst populärast

De näst mest populära träningsartiklarna är hantlar, med 89 700 genomsnittliga globala sökningar per månad. Core Home Fitness Adjustable Dumbbell Set är ett högt ansett hantelmärke som hamnar på första plats i Men’s Health-artiklar.

Motionscyklar tredje populärast

Motionscyklar ligger på tredje plats, med nästan samma genomsnittliga månatliga sökvolymer som hantlar med 81 280 globala sökningar. Med ett ökat antal människor som arbetar hemifrån gör motionscyklar det möjligt att cykla utan att behöva lämna huset eller oroa sig för väderprognosen.

Yogamattor även populära

På fjärde plats kommer yogamattor, med cirka 66 320 genomsnittliga globala sökningar per månad. Yogamattor är användbara för en rad olika övningar, samt för att ge ett bekvämt underlag för uppvärmning och stretching.

Metodik:

  • OnBuy Dumbbells försökte ta reda på vad som är den mest populära träningsutrustningen för hemmaträning 2022.
  • Inhouse-experter skapade en frilista över de vanligaste träningsutrustningarna för hemmet genom att titta på en rad träningsfokuserade artiklar från ledande hälso- och livsstilsmagasin, bland annat Women’s Health, Men’s Health och Marie Claire.
  • OnBuy Dumbbells fastställde sedan den mest populära träningsutrustningen för hemmabruk genom att analysera den genomsnittliga globala sökvolymen för personer som vill köpa dessa gymprodukter genom att använda nyckelfraser som “{utrustningsnamn} till salu”, “{utrustningsnamn] att köpa”, “[utrustningsnamn] online” och “billigt {utrustningsnamn}”, “var man kan köpa [utrustningsnamn]”, “bästa [utrustningsnamn]”, “köp [utrustningsnamn] online”, och notera den genomsnittliga volymen av de månatliga sökningar som görs.
  • De högst rankade sökningarna sammanställdes till en topp 10-lista över de populäraste träningsutrustningarna för hemmaträning.
  • En förteckning över kända varumärken som förvärvats från livsstilspublikationer för den populäraste träningsutrustningen för hemmabruk har också presenterats.

Alla uppgifter samlades in den 5/01/2022 och kan komma att ändras.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *