Här är tjänsten du kan använda för att specialdesigna dina löparskor

Specialdesigna löparskor Nike

Som tidigare ägare av en av Sveriges största herrmodesajter är mode ett av mina största intressen vid sidan av löpning. Även om jag kanske inte är lika noga med vad jag bär när jag springer, så är det visuellt tilltalande även av stort intresse då det gäller löparskor. En intressant tjänst som du kan använda dig av för att designa löparskor till ditt eget tycke och smak är “Nike by You” som har ett bra urval av löparskor tillgängliga för detta alternativ.

Vad är Nike by You?

specialdesigna löparskor nike

Nike By You, även kallad NikeID, är en tjänst från Nike som låter dig personalisera och designa dina egna Nike-produkter, främst skor men även sportkläder. Tjänsten har funnits sedan 1999 och låter dig designa skor och kläder som sticker ut från mängden och gör dem mer unika. Det skall även tilläggas att dessa är medlemsprodukter, vilket innebär att du måste gå med som Nike-medlem innan du kan använda tjänsten.

Här är några av de funktioner som finns tillgängliga hos Nike By You:

Anpassa skor

Välj bland populära modeller som Nike Pegasus, Air Force 1, Dunk Low och Air Max. Du kan sedan anpassa dem med olika färger, material och till och med lägga till personliga inskriptioner.

Uttryck din stil

Med Nike By You kan du skapa unika skor som speglar din personliga stil.

Stort utbud

Du kan även välja mellan olika material, färger och mönster för att designa dina drömskor.

Läs också: Bästa Nike löparskor

Vilka löparskor finns hos Nike by You/NikeID?

I dagsläget kan du specialdesigna följande löparskor hos Nike by You:

Nike Pegasus 40

pegasus specialdesign

Detta är den mest populära löparskon i hela världen och en riktig klassiker i Nikes utbud. Varje lansering inom serien Nike Pegasus väcker stort intresse världen över och det faktum att serien redan funnits i över 40 år säger en del om dess popularitet.

Detta är också en av de mest hållbara modellerna på marknaden och samtidigt en av de mest mångsidiga. En skomodell du kan bära både vid löpning och till vardags.

Nike Free RN

Nike Free RN är en modell som jag själv främst skulle använda som vardagssko eller till gymmet snarare än till löpning. Dena klassiker är även den väldigt populär och är både snygg och bekväm. Med en oerhört mjuk överdel är den en av de bekvämaste skorna på marknaden.

Nike InfinityRN 4

Nike InfinityRN 4 är den fjärde i Infinity-serien som fått erkännande för sin utmärkta dämpning och stiliga design. En klar förbättring från den tredje modellen som enligt mig hade en för tjock plös.

Nike Pegasus Trail 4

specialdesignade NIKE PEGASUS trail 5

Bland trailskor är Pegasus Trail 4 en av de snyggaste och samtidigt bästa. Den är lätt och har en oerhört bra följsamhet i svår terräng.

Nike Pegasus FlyEase

Nike Pegasus FlyEase är en för mig obekant löparsko. Den har samma bas som Pegasus-modellen, men utmärker sig framförallt för dess unika FlyEase-rem på ovandelen som gör skon enkel att ta på och av. 

Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX

Detta är GORE-TEX modellen av ovan nämnda Pegasus Trail 4. GORE-TEX membranet är världkänt för dess förmåga att hålla fötterna torra i våt terräng.

Nike Invincible 3

specialdesigna löparskor hos Nike

Nike Invincible är en av Nikes mest väldämpade modeller och den tredje modellen i serien blev snabbt en favorit hos många. Definitivt en av de bästa lanseringarna från Nike under de senaste åren tillsammans med nya Alphafly 3.

Nackdelar med tjänsten Nike by You

Som med allt annat finns både fördelar och nackdelar med tjänsten Nike By You. Några av nackdelarna är att vissa färger och material kan ta slut och att anpassade skomodeller kan vara dyrare än standardmodeller.

Det kan även ta längre tid att få leveransen än för standardmodeller. Även då det gäller retur och byte av anpassade skor kan tillkomma extra avgifter. Därför är tjänsten främst för dig som vet dina storlekar och har tidigare erfarenhet av Nikes löparskor.

Men som sagt, om du vill ha löparskor med en unik design är detta en fantastik tjänst som saknar motstycke hos de flesta andra märken på marknaden.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *