Stor rea på bästsäljare för hemmaträning just nu!

heta produkter för hemmaträning

Det blev väldigt populärt att införskaffa träningsverktyg för hemmet under pandemin. Till den grad att det blev svårt att hitta de produkter man behövde. Sedermera har det lugnat ner sig lite, men speciellt månaderna efter nyår är det vanligt att man köper ny träningsutrustning för hemmet. Nu är det ett perfekt tillfälle att göra det när flera sajter erbjuder stor rea på bästsäljare för hemmaträning.

Vilka är de mest populära träningsredskapen för hemmaträning? Det finns några klara favoriter enligt månatlig sökvolym på Google och även bland dessa är det nu nedasatta priser.

Motionscykel AL2

Stor rea på bästsäljare för hemmaträning just nu!

En väldigt populär motionscykel är AL2 motionscykel som nu har priset 3999 kronor (normalpris 7149 kr). På sajten Sporttema har redan 10 000 köpt modellen. Läs mer om mina val av bästa motionscykel i denna artikel.

Denna cykel har konsekvent mottagit höga omdömen och har etablerat sig som det bästa motionscykeln i mellanpriskategorin och erbjuder en överlägsen kvalitet och prestanda som rivaliserar med dyrare modeller, vilket ger användarna utmärkt värde för pengarna.

Den är perfekt för att förgylla dina träningspass genom att placera den framför TV:n för att titta på ditt favoritprogram eller använda en surfplatta för att streama filmer, tack vare den praktiska hållaren som finns på cykeln.

Denna motionscykel är utrustad med en stor, upplyst display som tydligt visar viktig träningsdata såsom tid, hastighet, distans, total distans, energiförbrukning i watt, kaloriförbrukning, tramptag per minut och puls. För ytterligare anpassning och målriktad träning, erbjuder den programmerbara funktioner baserade på tid, distans och kaloriförbrukning, tillsammans med 24 olika motståndsnivåer för att matcha din träningsintensitet.

Utrustad med ett 9 kg tungt svänghjul, säkerställer AL2 motionscykel en smidig och jämn pedalrörelse. Den totala träningsupplevelsen höjs med 17 olika träningsprogram, inklusive 6 förinställda program, 4 pulsrelaterade program, 4 anpassningsbara användarprogram, ett manuellt program, ett kroppsfettsprogram och ett hastighetsberoende program.

Med möjligheten att justera motståndet i 5 watts intervaller och ett magnetiskt motståndssystem, garanteras en tyst träningsrunda varje gång.

För att säkerställa en bekväm och ergonomisk sittställning kan sadeln justeras både horisontellt och vertikalt, medan både sadel och styre erbjuder justerbar lutning för optimal komfort. Cykeln är även utformad för att anpassas till ojämna ytor med justerbara fötter, och de inbyggda transporthjulen gör den lätt att flytta runt i hemmet. En 230V adapter ingår, vilket eliminerar behovet av batterier.

Med en maxkapacitet på 150 kg och lämplig för användare mellan 150 till 200 cm, anpassar sig denna motionscykel till en bred användarbas. Avståndet från sadel till pedal kan justeras mellan 73 och 95 cm, och bredden mellan pedalerna är ungefär 20 cm, vilket bidrar till en komfortabel och effektiv träningsstund.

Löpband CS 3000

Stor rea på bästsäljare för hemmaträning just nu!

Löpband är det absolut mest populära bland all träningsutrustning för hemmet. Speciellt under denna tid på året när halka utomhus kan göra löpning riskfylld. Men även under resten av året är löpband ett bekvämt sätt att få till din dagliga träning. Jag har använt löpbandet som en naturlig del av min maratonträning en längre tid eftersom det är ett bra sätt att träna upp en jämn fart i löpningen med hjälp av detta.

Just detta löpband är ett av de mest prisvärda löpbanden på marknaden som du just nu kan köpa för endast 3999 kr (!). Det erbjuder en löpyta som är både längre och bredare än vad som vanligtvis finns på mer dyra alternativ, vilket ger extra utrymme för en mer komfortabel träningsupplevelse.

För att ytterligare skydda dina leder är löpytan utrustad med inbyggd dämpning.

Den har en lättanvänd display som klart visar viktig träningsinformation såsom tid, distans, hastighet, puls och kaloriförbrukning, vilket gör det enkelt att följa dina framsteg. För att övervaka din puls under träningspasset, finns pulsmätare integrerade i handtagen. För att diversifiera dina träningsrutiner inkluderar detta löpband 12 olika träningsprogram.

För att anpassa intensiteten i din träning, kan lutningen på löpbandet justeras i tre olika nivåer manuellt, vilket erbjuder en variation i träningspasset. Löpbandet är även utrustat med transporthjul, vilket gör det lätt att flytta och förvara när det inte används. Dess uppfällbara design är perfekt för att spara utrymme i ditt hem.

Drivs av en motor på maximalt 1,5 hästkrafter, detta löpband stöder en maximal användarvikt på 110 kg, och har en egen vikt på 39 kg. När utvecklat mäter det 159x70x127 cm, medan de kompakta måtten när det är uppfällt är 81x70x142 cm, vilket gör det till en praktisk och användarvänlig utrustning för alla som vill bibehålla sin kondition hemifrån.

Nackdelen är maxhastigheten på 8 km/h, vilket är i lägsta laget för ett löpband. Men det räcker bra till för nybörjaren. Om du letar efter bästa löpband på marknaden med starkare motor har jag andra alternativ jag kan rekommendera.

Vibro 3000, vibrationsplatta

Stor rea på bästsäljare för hemmaträning just nu!

Vibro 3000 erbjuder en förstärkt upplevelse för att optimera muskeltillväxt, förbättra koordinationen samt öka blodflödet i kroppen. Detta redskap bidrar till att stimulera metabolismen och förbättra benens densitet.

Detta heltäckande träningsverktyg erbjuder inte bara fysisk träning utan bistår även med återhämtning och prevention. Med Vibro 3000 kan användare effektivt engagera olika muskelgrupper under korta träningspass, eliminera behovet av tidskrävande och utmattande övningar. Effektiviteten i träningen förbättras ytterligare genom de inkluderade elastiska banden med handtag.

Ursprungligen utvecklat under 1960-talet för astronauters fysiska förberedelser, har denna träningsform nu blivit populär inom olika sportgrenar för att stärka specifika kroppsdelar och bidra till en positiv helhetskänsla i kroppen.

Vibro 3000 fungerar genom en unik sidoförskjutande mekanism som imiterar naturliga rörelser, kontinuerligt justerar bäckenets position och engagerar kärnmusklerna i magen och ryggen. Med 20 justerbara hastighetsinställningar, som styrs via en fjärrkontroll, kan användarna anpassa vibrationerna mellan 3 och 8 Hz för att rikta sig mot alla kroppens muskler och på så sätt anpassa muskelkontaktens hastighet.

Låga frekvenser fokuserar på muskelavslappning och balansträning, medan medelfrekvenserna förbättrar koordination och muskelstimulans samt stärker senor och ligament.

Höga frekvenser är ideala för att öka muskelstyrka, uthållighet och återhämtning. En vibrationsamplitud på upp till 5 mm tillsammans med en halkfri basplatta med tre vibrationszoner för olika typer av gång, jogging och löpning breddar utbudet av träning. Dessutom finns det tre förinställda program samt möjlighet till individuella inställningar, kompletterat med en lättöverskådlig LED-display som visar hastighet, träningslängd och ungefärlig kaloriförbrukning, vilket håller användaren informerad under träningspasset.

Att använda Vibro 3000 för träning hemma innebär en effektiv väg till förbättrad muskelstyrka, med ytterligare fördelar för den fysiska hälsan som kan inkludera ökad metabolism, stärkta kroppsmuskler, förbättrad allmän kondition och en potentiell minskning av celluliter.

HAMMER BOXING Boxningsset Pro

Stor rea på bästsäljare för hemmaträning just nu!

Boxning är en fantastisk helkroppsträning som inte bara håller dig i toppform utan också engagerar nästan varje muskelgrupp, förbättrar det kardiovaskulära systemet, och erbjuder en rolig och utmanande träningsupplevelse. Detta är en sport som effektivt bygger styrka, uthållighet samt förbättrar samordning, responsivitet och snabbhet. Att välja rätt utrustning är avgörande i boxning för att säkerställa kvalitativ träning, adekvat skydd, och en njutbar träningsprocess.

Detta boxningsset är en riktig storsäljare inte minst tack vare sin förmånliga prislapp i förhållande till kvalitén. Det kostar endast 899 kronor och är tillverkat hudvänligt PU-material.

För de som inte har möjlighet eller intresse av att besöka en boxningsstudio, erbjuder en boxningssäck hemma ett utmärkt alternativ. Träning med en boxningssäck inte bara förbättrar samordning och slagteknik utan ökar också uthålligheten och slagkraften. Boxningssäcken simulerar en verklig motståndare vilket möjliggör övning av olika slagkombinationer och tekniker som du önskar mästra.

Med HAMMER Pro Box-Set är du väl förberedd för att starta din träning omgående. Ett viktigt tips är att se till att dina boxhandskar sitter ordentligt runt handlederna för att skydda dina leder effektivt. Det är rekommenderat att justera kardborrbanden en aning efter att du har tränat i några minuter.

För att simulera verkliga boxningsrundor, ställ in en timer på 3-4 minuter per omgång. Inled dina träningspass med milda sparkar och slag mot säcken, föreställ dig att du befinner dig i en faktisk match mot en motståndare. Var noga med att skydda ditt huvud och undvik att träffas av den svängande säcken. Genomför detta i minst fyra rundor, där varje runda varar mellan 3 och 4 minuter, för en effektiv och givande träningsrutin.

Artikelnummer: 92073

Länk till produkt:  https://sporttema.se/boxning/boxningssaeck/hammer-boxing-boxningsset-pro

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *