Rivstart efter valborg

Jag strävar alltid efter att uppnå balans i tillvaron för att kunna prestera så bra som möjligt. I idealfallet innebär denna balans 8 timmar jobb, 8 timmar fritid och 8 timmar sömn. Tyvärr uppnår jag alltför sällan denna balans och oftast är det sömnen som jag sparar in på för att hinna med allt jag vill göra under ett dygn.

Idag klev jag upp redan kl. 5.20, men inte för att träna som vanligtvis är fallet när jag stiger upp så tidigt. Jag försökte istället att vara riktigt tidigt i jobb för att hinna med allt på grund av den korta arbetsveckan. Redan vid 7-tiden stämplade jag in och gjorde sedan en arbetsdag på nästan 10 timmar.

Jag var riktigt trött när jag kom hem och blev tvungen att ta en powernap för att orka träna. Jag hade stämt träff med syrran till 18.30 för en återhämtande länk. Det blev totalt 16 km där vi största delen av löppasset höll en fart under 5:00 min./km. Efteråt blev det styrketräning i Wasa Sports Club för mage, rygg och höfter.

Nu blir det en snabbstretching och sedan blir det att skynda i säng eftersom jag måste upp senast kl. 5.00 imorgon. Vi har nämligen planerat att bege oss iväg på ett kvalitetspass redan 5.30 på morgonen. För att klara av detta måste jag få mjukat upp min kropp en aning innan jag beger mig iväg. Vad gör man väl inte för att få en ledig fredagkväll…

PicsArt_1367519310254
Har äntligen tagit mig i kragen och börjat med mellanmål i jobbet.

PicsArt_1367519432532
Har även shoppat lite Aloe Vera så att jag kan börja tillverka min gröna smoothie igen. Dessutom mer torkade bär till morgongröten.

återhämtande länk 2.5
Den lugna, återhämtande länken i siffror. Min Polar är riktigt trögstartad och hittar sällan satelliterna innan man sprungit ca. 1 kilometer. Därför visar träningsdatan endast drygt 15 km.

återhämtande länk 2.5 karta
Rutten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *