Grön renande Smoothie

 

En av mina absoluta favoriter efter träning är en smoothie som är baserad spirulina-alger och nässle-och örtpulver. Om jag skall vara riktig ärlig tillkom denna smoothie främst som en följd av att jag hade svårt att finna ett användningsändamål av det spirulina-pulver som jag inhandlat och som visade sig vara helt oätligt. Det smakade gräsligt och förstörde i stort sett alla smoothies och annat som jag blandade det i.

I denna gröna smoothie passar pulvret dock utmärkt och det “gifter sig” verkligen med de övriga ingredienserna. Nedan är receptet på min gröna smoothie:

1 tsk spirulinapulver

1 tsk nässel-örtpulver

1 msk aloe vera saft

1 avocado

2 kiwi

1 msk kallpressad kokosolja

3 dl kallt grönt te

Allt detta blandas i en mixer och avnjutes sedan.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *