Nu har nya Polar Grit X2 Pro lanserats: Den ultimata multisportklockan

nya Polar Grit X2 Pro löparklocka

Polar har nu lanserat Polar Grit X2 Pro, den senaste versionen av sin robusta och mycket kapabla sportklocka för utomhusbruk. Grit X2 Pro är utformad för både äventyrare och entusiaster och kombinerar toppmodern teknik med en elegant och hållbar design för att ge användarna möjlighet att tänja på sina gränser mer än någonsin tidigare.

Bland de bästa gps-löparklockorna på marknaden har Polar bland annat Polar Vantage V3 som en av deras mest populära modeller. Denna modell vann bland annat en utmärkelse i iF Design Award 2024 nyligen. Finska Polar är onekligen ett märke att räkna med då det gäller löparklockor nu och i framtiden.

Ett annat finskt märke som bevisligen har utmärkta löparklockor är Suunto med sin nylanserade Suunto Race. Nu kommer en ännu mer avancerad från Polar gett sig in leken bland premiumklockor för idrottare när nya Grit X2 Pro lanserats.

Polar Grit X2 Pro – Förbättrade funktioner för överlägsen prestanda

nya Polar Grit X2 Pro löparklocka

Polar Grit X2 Pro är inte bara en vanlig sportklocka; den är ett bevis på Polars engagemang för innovation, där årtionden av vetenskaplig forskning införlivats i en bärbar enhet som är både snygg och funktionell.

Klockan har en högupplöst AMOLED-pekskärm som skyddas av reptåligt safirglas och är inkapslad i ett hölje av höghållfast rostfritt stål eller titan för flyg- och rymdindustrin (tillval för Titan-utgåvan).

Polar Grit X2 Pro navigation

Denna modell är utrustad med GPS med dubbla frekvenser för oöverträffad navigeringsprecision, förbättrad av en nydesignad antenn för starkare signalmottagning. Den innehåller också omfattande spårningsverktyg för träning, återhämtning och sömn som Polars kunder har kommit att lita på, tillsammans med robusta navigeringshjälpmedel som offlinekartor och turn-by-turn-navigering som drivs av komoot.

Utformad för att klara alla element

Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro uppfyller de senaste militära 810H-standarderna och har en hållbarhet som gör att den klarar extrema förhållanden – oavsett om det handlar om höga höjder, djupa dyk eller exponering för höga temperaturer.

Den är byggd för att vara den pålitliga följeslagaren för alla som verkligen vill utforska naturen, från bergstoppar till urbana eskapader.

Smarta funktioner för den smarta utforskaren

Med upp till 140 timmars batteritid i ekoträningsläge och viktiga verktyg som en inbyggd ficklampa och 32 GB lagringsutrymme för offlinekartor och rutter är Grit X2 Pro utformad för att klara långvariga äventyr utan ständig laddning.

Klockan har också stöd för Polars nya Breadcrumbs-funktion och Strava route sync, vilket förbättrar dess funktionalitet för ruttspårning och navigering.

Banbrytande teknik för vardagsbruk

Polar Grit X2 Pro egenskaper

Kärnan i Grit X2 Pro drivs av Polar Elixir™, Polars avancerade teknikplattform för sensorfusion. Detta inkluderar fjärde generationens optiska pulsmätning, handledsbaserade EKG-mätningar, SpO2-syrenivåer i blodet och nattlig övervakning av hudtemperaturen.

Dessa funktioner kompletteras av en 326ppi hi-res AMOLED-pekskärm som är 15% större än tidigare modeller, vilket ger en tydlig och levande visning av mätvärden och kartor.

Polar Grit X2 Pro – Pris och tillgänglighet

Polar Grit X2 Pro egenskaper

Polar Grit X2 Pro finns nu tillgänglig hos Polars hemsida och utvalda återförsäljare till ett pris på 8 249 kronor.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *