Nya Saucony Hurricane 24 – Deras mest dämpade löparsko hittills

saucony hurricane 24 löparskor

Nu har Saucony Hurricane 24 lanserats och detta är en modell för löpare som söker högsta möjliga komfort och stöd. Med en rejält tilltagen mellansula och ett flertal avancerade komponenter, erbjuder denna sko en exceptionell löpkänsla som skyddar benen på hårdare underlag.

Det är intressanta tider för löpare där många nya modeller släpps på marknaden för tillfället. Det är tydligt att trenden är mot maximalt dämpade löparskor, där man samtidigt försöker dra ner på vikten. Förra veckan kom den prisade Adidas Supernova Prima ut på marknaden och även Saucony har lanserat många intressanta modeller med bra dämpning under detta år.

Ett exempel på detta är Saucony Guide 17 som är en av de bästa löparskorna mot pronation på marknaden. Även Sauconys löparskor med kolfiberplatta, som Endorphin Speed 4 har fått mycket beröm sedan de lanserades.

Då det gäller den nu aktuella Saucony Hurricane så är detta en riktigt intressant release. Den senaste modellen släpptes år 2021 och det är många som efterfrågat en ny version av den populära modellen. Nu är den äntligen här, och baserat på bilderna ser den onekligen intressant ut.

Nya Saucony Hurricane 24 – Mellansula med PWRRUN PB

Nya Saucony Hurricane 24 löparskor

Beställ från Saucony Tyskland för snabbaste och billigaste leverans

Den maxdämpade mellansulan i Saucony Hurricane 24 är en av skons mest framträdande egenskaper. Topplagret består av PWRRUN PB, ett material som kombinerar utmärkt stötdämpning med en studsande känsla. Detta är perfekt för att absorbera stötar och ge extra energi till varje steg.

Bottenlagret, byggt av PWRRUN, fungerar som en stabiliserande bas som ger stadigare övergångar i steget och kompletterar det mjukare topplagret. Tillsammans med skons rullsule-profil bidrar dessa material till en bekväm och skyddande löpupplevelse.

Innovativ Stabilitet med Center Path Technology

nya Saucony Hurricane 24 löparskor egenskaper

För att ytterligare förbättra stabiliteten har Saucony introducerat den nytänkande Center Path Technology i Hurricane 24. Med andra ord är detta även en sko för dig som letar efter pronationsstöd.

Denna teknik innebär att sulans geometri är skulpterad med uppbyggda sidor och en bred, rak bas. Kombinationen av dessa element ger en stabil grund som hjälper till att guida foten genom steget på ett naturligt och icke-påträngande sätt.

FormFit-Ovandel för Optimal Passform

saucony hurricane 24 löparskor

Ovandelen på Hurricane 24 är tillverkad av ett modernt Engineered Mesh, vilket ger en sömlös och mjuk passform. Det extra mjuka innerfodret bidrar till en behaglig känsla närmast foten, och passformen är något rymligare jämfört med tidigare Saucony-modeller.

Hälkappan och plösen är välvadderade för att undvika skav och öka komforten ytterligare.

För att säkerställa hållbarhet och bra grepp har yttersulan på Hurricane 24 utrustats med slitstarkt XT-900 gummi. Detta material har placerats strategiskt på utsatta områden för att maximera både slitstyrka och grepp, vilket gör skorna till ett utmärkt val för löpare på alla typer av underlag.

En perfekt löparsko för tunga löpare

Saucony Hurricane 24 passar särskilt bra för tyngre löpare som behöver extra stöd och komfort. Med sin innovativa design och avancerade teknologi erbjuder dessa löparskor en optimal löpupplevelse som kombinerar stabilitet, dämpning och hållbarhet.

Saucony Hurricane 24 lanseringsdatum

Saucony Hurricane 24 lanseringsdatum

Saucony Hurricane 24 finns nu tillgänglig på Sauconys tyska och engelska hemsidor. Som bekant har Saucony ingen svensk webbshopp, utan de finns endast hos återförsäljare i Sverige. Jag kan istället rekommendera Sauconys tyska hemsida om du vill få tag på nyheter från märket snabbt och enkelt.

nya saucony hurricane 24 löparskor

Sammanfattningsvis har Saucony med Hurricane 24 tagit ett stort steg framåt när det gäller att skapa en löparsko som möter de högsta kraven på komfort och prestanda.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *