Här är nya Nike Pegasus Trail 5: En ny nivå av komfort och grepp

nya Nike Pegasus Trail 5 löparskor

Snart kommer nya Nike Pegasus Trail 5 ut på marknaden. Denna modell är utrustad med en förbättrad design och material för optimal prestanda både på stigar och asfalterade vägar. Här är allt du behöver veta om nya Nike Pegasus Trail 5 löparskor.

När jag listat de bästa trailskorna 2024 är det föregående modell Pegasus Trail 4 som hamnade högst upp på listan. Denna modell är både lätt och responsiv och har dessutom en snygg design. Det är utan tvekan en av mina favoriter både för vandringar och löpning i terräng just nu. Därför är det med stort intresse jag följer lanseringen av den nyaste modellen av denna skomodell som snart kommer ut på marknaden.

I den nyhet jag publicerade om nya Pegasus 41 nyligen utgick jag från att modellerna skulle lanseras tillsammans i juni, men utifrån vad vi kan utläsa från Nikes hemsida verkar det som att Pegasus Trail 5 kommer ut tidigare – troligen redan i maj. Du gör bäst i att gå in på skomodellen och klicka på “Meddela mig” för att få information levererad till dig när den finns att köpas.

Nya Nike Pegasus Trail 5 – Förstärkt med ReactX för maximal dämpning

nya nike pegasus trail 5 löparskor

Nike Pegasus Trail 5 introducerar en uppgraderad mellansula av ReactX-skummaterial som ger exceptionell responsivitet och dämpning. Denna teknologi är designad för att möta löparens behov i olika terränger, vilket ger en mjuk känsla under foten oavsett underlag.

För att förbättra komforten under löprundor har Nike Pegasus Trail 5 även utrustats med en specialdesignad mesh. Denna mesh är tätt vävd vid slitagezoner som tårna för ökad hållbarhet, samtidigt som den har öppna hål i skons övre del för bättre ventilation.

Skon innehåller också Nikes Flywire-teknologi, integrerad med snörningen, för att effektivt stabilisera mellanfoten och förbättra passformen.

nya nike pegasus trail 5 löparskor

Förbättrat grepp för varierande terräng

Yttersulan på Nike Pegasus Trail 5 har genomgått betydande förändringar för att erbjuda en mjukare övergång från hårt underlag till mjukare terrängstigar. Med mindre gummi än tidigare modeller behåller denna sko en fullängds ReactX-mellansula för jämn dämpning samtidigt som framsidan av skon är förstärkt för extra slitstyrka.

nyheter på Nike Pegasus Trail 5

Det generativa greppmönstret, kombinerat med gummi i framfoten, säkerställer uthålligt grepp på tekniska spår, men ger också en behaglig känsla på hårdare underlag.

Produktspecifikationer

  • Vikt: Cirka 244 gram (storlek 39 för kvinnor)
  • Dropp från häl till tå: 9,5 mm
  • Färgkombination: Glacier Blue/Daybreak/Sundial/Vit
  • Pris: 1 699 kronor
specifikationer nike pegasus trail 5

Nike Pegasus Trail 5 är inte bara utrustad med avancerade tekniska lösningar för löpning på blandade underlag, utan är också stilfullt designad med en färgpalett som reflekterar naturens egna nyanser.

Vi har en intressant sommar att se fram emot då det gäller nya löparskor från Nike. Förutom Pegasus 41 – Nikes mest populära löparsko – har vi även deras Blueprint-paket att se fram emot. Detta innehåller flera av Nikes bästa löparskor i en fräsch vit, blå och orange färgsättning.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *