Nya Nike Pegasus 41 – Här är alla uppdateringar på skomodellen

nya Nike Pegasus 41 löparskor

I sommar lanseras Nike Pegasus 41 som det senaste tillskottet i Nikes uppskattade Pegasus-serie och som ger löparna en oöverträffad boost i energiåtergivning. Kärnan i denna innovation är introduktionen av en fullängds ReactX-mellansula i skum, noggrant ihopkopplad med Air Zoom-enheter i framfoten och hälen. Denna kombination förbättrar inte bara skons responsivitet utan minskar också dess miljöavtryck avsevärt.

Nike Pegasus är världens mest populära löparsko och alla nya modeller av skomodellen möts alltid av stort intresse. Den 41:a modellen av Nike Pegasus är kanske en av de modeller som har flest uppdateringar genom skomodellens historia, där både dämpningen och designen skiljer sig rejält från Nike Pegasus 40.

ReactX-skum: En banbrytande förändring för energiåtergivning

nya Nike Pegasus 41 löparskor

Pegasus 41 är den första i sin serie med det banbrytande ReactX-skummet, som överträffar sin föregångare React-skummet genom att ge över 13 % mer energiåtergivning.

Dessutom innebär ReactX-skummet ett stort steg mot hållbarhet, eftersom det minskar koldioxidutsläppen i samband med tillverkningen av ett par mellansulor med minst 43 %. Den här prestationen understryker Nikes engagemang för innovation som gynnar både idrottare och planeten.

Nike Pegasus 41 lanseringsdatum

Nike Pegasus 41 lanseras i juni 2024 och blir då tillgänglig via nike.com och utvalda återförsäljare. Lanseringen är en del av den bredare 2024 Pegasus-familjen, som tillgodoser en mängd olika behov, förmågor och terränger.

I familjen ingår Pegasus EasyOn, som är utformad för enkel användning, Pegasus Trail 5 och Trail Gore-Tex® för terrängäventyr samt Winter Gore-Tex® för löprundor i kallt väder.

Årtionden av pålitlighet, uppgraderad

I över 40 år har Nike Pegasus stått som en ledstjärna för pålitlighet för löpare över hela världen. Pegasus 41 fortsätter på den inslagna vägen och förbättrar den mjuka och responsiva löpningen med nya tekniska framsteg.

Skons innovativa kombination av Nike Air Zoom-enheter och ReactX-skum ger en ny nivå av responsivitet och energiåtergivning, samtidigt som den tar ett stort steg framåt när det gäller miljöansvar.

Läs också: Bästa Nike löparskor

Designad för komfort och prestanda

Nike har också förfinat skons design baserat på feedback från vardagslöpare. Pegasus 41 har en konstruerad ovandel i mesh som är lättare, andas bättre och är bekvämare än sina föregångare.

Dessutom ger skons Dynamic Midfoot Fit-system oöverträffat stöd genom att snörningen integreras med ett invändigt band som omsluter foten.

En svit av valmöjligheter för varje löpare

Det unika med Pegasus-serien är dess utbud av silhuetter som är skräddarsydda för specifika löparbehov och förhållanden. Från EasyOn-modellen, som erbjuder tillgänglighet för idrottare med alla förmågor, till specialdesigner för trail- och vinterlöpning, ser Pegasus-familjen till att varje löpare hittar sin perfekta passform.

Pegasus 41 upprätthåller inte bara arvet från sina föregångare utan introducerar också betydande framsteg inom både prestanda och hållbarhet.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *