Nu är nya Flowfeet Heat ute på marknaden – En fantastik apparat för trötta fötter

nya Flowfeet Heat fördelar

Det finns oerhört många bra produkter ute på marknaden för muskelbehandling och återhämtning just nu. Det gör att du inte längre behöver förlita dig på massörer för att underhålla dina muskler mellan träningspassen. En av dessa är Flowfeet Heat som nyligen kommit ut på marknaden.

Jag har själv många olika apparater för återhämtning hemma just nu och kan konstatera att detta är en av orsakerna till att jag ännu i denna ålder kan hålla igång varje dag utan några som helst muskelömhet eller skadekänningar. Jag tar helt enkelt bra hand om min kropp.

Efter en lång karriär som fotbollsspelare och maratonlöpare skulle man kanske förvänta sig att benen eller någon annan del av kroppen skulle börja säga ifrån. Men jag förvånansvärt nog känner jag mig lika pigg i kroppen som när jag var i 20-års åldern. Delvis har detta säkert att göra med att jag tar bättre hand om kroppen i denna ålder.

En viktig del av denna rutin är mina produkter för återhämtning, som massagepistoler, TENS, massagekuddar och den senaste produkten som jag införskaffade – Flowfeet Heat.

nya flowfeet heat 2

Flowfeet Heat är en väldigt praktisk apparat för återhämtning – speciellt för mig som har platta fötter. Tidigare har jag ofta haft kramp under fötterna på grund av att plattfotheten gör att fötterna måste jobba extra hårt för att upprätthålla balansen vid löpning. Speciellt efter tuffa intervaller eller långpass har det gjort att jag ofta fått kramp under fötterna.

För att slippa detta har jag nu börjat använda Flowfeet Heat när jag sätter mig ner för att jobba efter ett träningspass. Detta har gjort så att jag helt undviker kramp under fötterna numera. En annan apparat som du inte behöver använda händerna aktivt vid massage är TENS, så det gör att jag ofta under dagarna sitter med TENS på någon av kroppsdelarna och fötterna i Flowfeet Heat medan jag jobbar.

Ännu bättre är det såklart om man bara kan slappna av framför TV:n medan man har dessa apparater att jobba på musklerna.

Flowfeet Heat är en banbrytande ny innovation för behandling av fötterna som är designad att erbjuda en omslutande värme på upp till 50°C. Den förbättrar återhämtningen samtidigt som den lindrar muskelspänningar och förbättrar blodcirkulationen med infraröd värmeteknik och dynamisk kompressionsmassage.

Om du aldrig tidigare testat denna apparat så kan jag verkligen rekommendera att du gör det!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *