Black Week på Nike – sällsynt tillfälle till fynd!

löparsko vaporfly 4% black week

Har ni någonsin drömt om att få testa på den numera så berömda maratonskon Nike Vaporfly 4%, men skrämts bort av det höga priset på skon? Nu finns ett sällsynt tillfälle att köpa dessa skor på 50% rabatt när Nike nu kör sin Black Week kampanj.

Det är fjolårets modell med flyknit-överdel som nu säljs till rabatterat pris. Själv har jag den blå modellen av samma sko, som jag köpte några månader efter att skon lanserades.

nike vaporfly 4% review recension

För den som funderar över skornas förträfflighet kan jag rekommendera denna artikel från nytimes.com från 2018. Visst behöver jobbet göras för att prestera, men visst säger en del om kvalitén på skorna att i de flesta i världseliten numera använder sig av Nike Vaporfly på tävlingar.

Utifrån egna erfarenheter kan jag också säga att känslan hos dessa skor är på en helt annan nivå än på andra skor jag testat – och det med bred marginal.

Jag kan dock rekommendera en storlek större än vad ni annars är vana med om ni kör på denna modell med Flyknit-överdel. Speciellt om ni har bred fot.

Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *