Vårt nya hem

Nedan har jag laddat upp några bilder på vår nya lägenhet som vi flyttade in i för några veckor sedan. Huset är byggt 2010 vilket gör att allt är riktigt nytt och fräscht i lägenheten. Vi har trivts alldeles utmärkt hittills, framförallt gillar jag det faktum att takhöjden är hela 3,20 i den nya lägenheten. Detta gör att lägenheten känns betydligt större än vad den är i verkligheten.

Jag tycker även om att stå i köket på fritiden och detta kök är riktigt modernt och funktionellt vilket gör det till ett rent nöje att tillreda mat där. Jag vet inte vad jag hade för inställning på kameran då jag fotade eftersom de blev aningen suddiga, men ni kanske ser på ett ungefär när hur det ser ut här :). Nu skall jag börja tillreda en sen middag här och efteråt blir det en ännu senare bastutur, vilket känns helt skönt efter en långlänk.

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *