Snyggaste löparkläder våren/sommaren 2023

snyggaste löparkläder vår/sommar 2023

Äntligen är våren här och det innebär också att tävlingssäsongen har kört igång. Det gör att det är många som vill uppdatera löpargarderoben med nya fräscha plagg. Här tar jag därför fram snyggaste löparkläder vår/sommar 2023.

Denna säsong är det fräscha färger som gäller bland löparkläder. Bland annat i Nikes kollektion för våren/sommaren ser vi att färger som vintage ljusblått och brandgult är dominerande. Färger som definitivt gör sitt till för att pigga upp både dig och din omgivning i både på träning och tävling.

Snyggaste löparkläder vår/sommar 2023

Här är några av de löparkläder som jag själv valt att satsa på denna säsong. Jag kommer att uppdatera artikeln med nya plagg när löparkollektionerna släpps hos olika märken. Här är mina favoriter till snyggaste löparkläder vår/sommar 2023:

Snyggaste löparlinne herr 2023

Snyggaste löparkläder vår/sommar 2023

Nike 365 är en av mina favoriter bland löparlinnen för träning. Detta är tillverkat med löparbaserad data för svalka i områden där det behövs. Denna produkt är tillverkad av 100 % återvunnen polyester.

Detta linne kommer i tre olika färger, varav denna vintage ljusblå färg är min favorit.

Skärningen är något bredare än linnen som är typiska för tävling. Det gör också detta väldigt mångsidigt för all annan typ av träning. Jag har detta löparlinne i många olika färger.

snyggaste löparlinne herr 2023

Ett annat av mina inköp är löparlinnet Fast som har en fjäderlätt känsla. I detta finns massor av ventilation som ger en skön känsla håller dig sval när du springer i tävlingar. Denna brandgula färg känns fräsch att påbörja tävlingssäsongen i.

snyggas linne för tävling herr 2023

Skärningen på ryggen ger en luftig känsla som är optimal för tävling. Detta löparlinne finns i fem olika färger, där den mörkröda färgen är en annan av mina favoriter.

Snyggaste löparshorts för män 2023

Då det gäller löparshorts är meningarna delade mellan vad man föredrar. Vissa föredrar löparshorts med hög skärning för den frihetskänsla som de erbjuder. Själv föredrar jag cykelshorts eftersom detta gör att slipper fundera på vilket vad som skall hålla “paketet” på plats.

Nike Pro Dri-FIT är egentligen tänkt som i lika hög grad användas för gymmet, men jag själv tycker att dessa är bland de bekvämaste på marknaden då det gäller cykelbyxor. De är tillräckligt tjocka för att hålla över lång tid och har ett material som gör att du känner dig torr och sval.

Jag har dessa i färgerna mörkblå, grå och svart. Speciellt de svarta är väldigt mångsidiga och kan användas tillsammans med i princip vilken färg som helst. Jag försöker dock att undvika att kombinera svart överdel med svart nederdel under mina löpturer.

Snyggaste löparjackor herr 2023

Snyggaste löparkläder vår/sommar 2023

Nike Windrunner är en riktig klassiker bland löparjackor och den har nu uppdaterats med vattenavvisande material och en packbar design. Du hittar ventilerande detaljer baktill och vinkelmönstret håller dig sval när löprundan blir allt mer intensiv.

Jag har denna löparjacka i färgerna svart, vinrött och mörkblått.

snyggaste löparjackor herr 2023

En annan färg på Nike Windrunner som jag gillar väldigt mycket är denna i olika nyanser av gult och orange. En riktig färgklick i vårens och sommarens löparmode 2023!

Bästa löparstrumpor 2023

Bästa löparstrumpor 2023

Då det gäller löparstrumpor till våren och sommaren satsar jag alltid på tunnare varianter genast från maj månad. Det signalerar att våren är här och ger en skön känsla på tävlingar. Det i kombination med tävlingsskor ger en helt annan känsla än de tjockare varianter man ofta springer med på vinterhalvåret.

Nike Spark Lightweight är mitt val av löparstrumpor för sommarhalvåret. Dessa har en tunn design i svettavvisande teknik och mesh som håller fötterna torra och svala.

Strumporna har lite tjockare material i fotbädden och fotleden ger lätt dämpning, hållbarhet och mjukhet. Det som är nytt på strumporna i jämförelse med tidigare modeller är reflekterande detaljer på viktiga områden.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *