Tidigt ute idag

Idag vaknade jag lite tidigare än vanligt. Redan halv fem vaknade jag helt pigg och utvilad, dock ofrivilligt på grund av en mardröm. Då ändå klockan skulle ringa 5.00 konstaterade jag att det är lika bra att stiga upp och påbörja dagens program.

PicsArt_1377664263673

Jag kastade snabbt i mig en kaffekopp och var ute i löpspåret kl. 5.00. Jag var riktigt trög i benen efter gårdagskvälllens tunga intervaller, men det kändes riktigt bra att komma sig ut genast från morgonen för att få igång blodtillströmningen i benen.

Det blev totalt 8 km nu på morgonen. På kvällen blir det ännu ett lugnt distanspass med styrketräning efteråt. Detta blir troligtvis min sista “dubbel” för veckan eftersom jag nu siktar på lite piggare ben till veckoslutet.

PicsArt_1377663970030
Gott kaffe förgyller tillvaron. Jag är riktigt positivt överraskad över kvalitén på detta “kapselkaffe”.

PicsArt_1377664443602

Riktigt mörkt och lite blåsigt nu på morgonen. Men det gäller att njuta av värmen nu så länge vi har den här.

Nedan har jag lagt ut dagens citat. Jag älskar citat. Jag har flera böcker med inspirationscitat för olika situationer i livet. Då det gäller nedan nämnda citat tycker jag att det inrymmer många viktiga aspekter att komma ihåg. Framförallt vikten av att aldrig ge upp trots att saker och ting ibland inte går som man tänkt sig. Många ser misslyckanden som något slutgiltigt, en bekräftelse på den man är. Ifall man istället fokuserar på lärdomarna som man får av ett misslyckande och endast ser detta som ett tillfälligt hinder på väg mot sina målsättningar kommer man att öka sina chanser till att lyckas avsevärt.
PicsArt_1377666712260

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *