Suunto utökar sitt utbud med Sonic och Wing sporthörlurar med benledningsteknik – Perfekt för löpning och cykling!

nya Suunto Sonic hörlurar

Suunto har introducerat de senaste tillskotten till sin produktlinje genom lanseringen av Suunto Sonic och Wing hörlurar. Dessa innovativa enheter är utformade för att förbättra ljudupplevelsen för idrottare och friluftsentusiaster, med hjälp av benledningsteknik för en unik lyssningsupplevelse.

Suunto är ett välkänt märke bland högklassiga GPS-löparsklockor och har lanserat många utmärkta alternativ på marknaden de senaste åren. De senaste månaderna har man även gett sig in på en ny marknaden med sporthörlurar med benledning. Att döma från specifikationerna är dessa av högsta möjliga kvalitet och ger sig genast in i konkurrensen som bästa hörlurar för löpning.

Suunto Sonic: Ett prisvärt, högteknologiskt alternativ bland hörlurar med benledning

nya Suunto Sonic hörlurar för löpning med benledning

Hörlurarna Suunto Sonic har anslutit sig till Suunto-familjen som ett mer budgetvänligt syskon till Suunto Wing, som lanserades i oktober 2023. Dessa kom ut på marknaden i slutet av förra månaden och är ett utmärkt val för alla löpare som behöver vattentäta och högklassiga hörlurar för löpning.

Nya Suunto Sonic hörlurar för cykling med benledning

Sonic är tillverkad av en silikon-titanlegering och har en anmärkningsvärt låg vikt på bara 31 gram och en elegant design där LED-lamporna som finns på Wing-modellen har utelämnats för en mer strömlinjeformad look.

Den här designen gör den särskilt lämplig för aktiviteter som innebär mycket rörelse och behov av att bära hjälm eller hatt, tack vare IP55-certifieringen som garanterar motståndskraft mot lätt regn och svett.

Avancerade funktioner för den aktiva användaren

nya Suunto hörlurar för löpning och cykling med benledning

Suunto Sonic är inte bara avsedd för musik och underhållning, utan är även utrustad med ett system med dubbla mikrofoner och en algoritm för brusreducering som säkerställer tydliga röstsamtal även under utmanande förhållanden som vind eller under cykling.

Tekniken dämpar effektivt buller upp till vindhastigheter på 15 km/h. Användarna kommer att tycka att de tre tillgängliga knapparna är otroligt praktiska för att justera volymen, byta spår eller ta emot samtal.

nya Suunto Sonic sport hörlurar med benledning

Sonic utlovar en snabb laddningstid och når fullt batteri på bara 60 minuter för upp till 10 timmars uppspelning, och erbjuder en snabbladdningsfunktion som ger tre timmars användning med bara en 5-minuters laddning.

Anslutning är också en barnlek med Sonic, eftersom den parkopplas sömlöst med Suunto-appen och andra enheter via Bluetooth, vilket garanterar en smidig och integrerad upplevelse.

Suunto Sonic: Specifikationer och tillgänglighet

  • Vikt: 31 gram
  • Material: Legering av silikon och titan
  • Teknologi: Benförankring
  • Batteritid: 10 timmar med en 1-timmes laddning; 3 timmar med en 5-minuters snabbladdning
  • Funktioner: Dubbel mikrofon, cVc-brusreducering, IP55-certifiering
  • Driftområde: -20°C till 60°C
  • Förpackningens innehåll: Hörlurar, förvaringsväska, laddningskabel
  • Färger: Svart & Lime
  • Pris i butik: 149 euro

Suunto Wing: Premiumhörlurar konstruerade för idrottare

nya Suunto Wing sport hörlurar med benledning

Som nämnt så lanserade Suunto sina första premiumhörlurar för idrottare redan i oktober 2023. Suuntos Wing-hörlurar är det bästa valet för dig som vill kombinera din kärlek till äventyr med högkvalitativt ljud.

Wing-hörlurarna är designade av idrottare, för idrottare, och använder benledningsteknik för att leverera ljud direkt genom kindbenen till innerörat, så att användarna kan vara medvetna om sin omgivning för ökad säkerhet.

Hållbarhet och säkerhetsfunktioner

nya Suunto Wing sport hörlurar med benledning

Wing-hörlurarna är inte bara innovativa när det gäller ljudåtergivning, utan har också en IP67-certifiering som gör att de klarar tillfällig nedsänkning och extrema temperaturer från -20 °C till 60 °C. Med LED-lampor för ökad synlighet är dessa hörlurar byggda för att garantera säkerhet i alla miljöer.

Användarvänlig design

nya Suunto Wing sport hörlurar med benledning för cykling

Användarvänligheten är av största vikt med Wing-hörlurarna, som har tre knappar för intuitiv kontroll av volym, spårval och samtalshantering. Unikt för den här modellen är att användarna kan svara på samtal eller hoppa över spår med enkla nickningar eller skakningar på huvudet, vilket ger oöverträffad bekvämlighet under aktiviteter.

nya Suunto Wing sport hörlurar med benledning för löpning

Hörlurarna har en batteritid på hela 10 timmar med full laddning, och en 10-minutersladdning ger ytterligare tre timmars uppspelning. Inkluderingen av en bärbar laddningsstation, som fungerar som en powerbank, förlänger användbarheten när du är på språng.

nya Suunto sporthörlurar med benledning
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *