Semesterlöpning i vackert vinterväder

Det bästa med semesterdagar är definitivt flexibiliteten. Under ett år är det sällan man har möjligheten att ställa sin träning enligt hur det passar en bäst. Ursprungligen hade jag planerat in att sätta mig framför datorn på morgonen och få undan alla de uppgifter som lämnat under min vistelse i Barcelona. Efter att ha kollat in väderleksrapporten innan läggdags igår beslöt jag mig dock för att ta länken på morgonen istället så länge det var vackert väder.

skidspår
Till alla skidentusiaster-jag sprang faktiskt vid sidan om spåret 🙂

Med facit i hand lyckades jag tajma in min träning perfekt med det vackra vädret. Jag begav mig iväg på min länk 10-tiden och var hemma strax innan tolv, precis då det började mulna till och de första snöflingorna började falla.

Idag koncentrerade jag mig endast på att njuta av min länk, utan att en endaste gång kolla in den fart jag höll på min gps-klocka. Jag hade inte ens någon plan för hur lång länk jag skulle dra, utan försökte bara koncentrera mig på att köra in den rätta löptekniken med korta steg och en avslappnad armföring.

Jag misstänker att det gick långsamt så gott som hela sträckan med tanke på att jag sprang drygt 21 km på nästan 2 timmar, men eftersom det endast handlade om en återhämtande länk var det inget jag brydde mig om. Imorgon skulle det igen vara dags att skruva upp tempot på det långpass som jag planerat in.

Förövrigt är jag mycket glad att min favoritartist Justin Timberlake på allvar börjat spotta ut hits igen 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *