Salomons kollektion av landsvägslöparskor för vår/sommar 2024

Salomons kollektion av landsvägslöparskor för vår/sommar 2024

Salomon flyttar fram sin position på marknaden för landsvägslöpning med sin vår- och sommarkollektion 2024, som visar en fusion av biomekanisk forskning och expertis inom trail running. Detta sortiment innehåller mångsidiga skor för alla löpare, med både slitstarka, återvinningsbara skor och skor som är utformade för snabbhet och komfort.

Salomon är välkänt för sina högklassiga skor inom trail running och vandring, men det är tydligt att varumärket nu också satsar allt mer på landsvägslöpning/road running. Detta är ett märke på stark frammarsch i länder som USA och även i Sverige har man en stark position inom traillöpning. Men även inom landsvägslöpning visar man nu att man är ett märke att räkna med – inte minst med årets nya modeller.

Här är en kort översikt över vad som är på gång när det gäller Salomons lanseringar av löparskor för våren och sommaren 2024.

Salomons vår/sommarkollektion av landsvägslöparskor 2024

Salomons kollektion av landsvägslöparskor för vår/sommar 2024

Här är de modeller av road running-skor som Salomon nu har introducerat för landsvägslöpning.

Salomon DRX Bliss: Ultimat komfort möter stabilitet

Salomon DRX Bliss: Ultimat komfort möter stabilitet

DRX Bliss är utformad för vardagslöpare som prioriterar komfort. Med Active Chassis-teknik, liknande trailrunningskon Genesis, och i kombination med Energy Foam ger den en stabil och dämpad upplevelse under foten.

Den här skon balanserar fördelar med hög stapel med stöd, med en responsiv mellansula, stödjande vristkrage och SensiFit-teknik för en säker passform. Den är också miljövänlig, med en betydande del tillverkad av återvunna material.

Salomon INDEX.03: Hållbarhet i varje steg

Salomon INDEX.03: Hållbarhet i varje steg

INDEX.03, som nu är inne på sin tredje iteration, understryker Salomons engagemang för hållbarhet. Den uppdaterade versionen har en bekvämare mellansula tillverkad av InfiniFOAM med lägre densitet, vilket ger förbättrad dämpning.

Skons unika konstruktion, som använder färre material och ofärgade tyger, minskar dess koldioxidavtryck samtidigt som den bibehåller full återvinningsbarhet.

Salomon Aero Glide 2: Maximal dämpning för långa löprundor

Salomon Aero Glide 2: Maximal dämpning för långa löprundor

Aero Glide 2 bygger på framgången med Salomon Glide Max och är utformad för komfort på långa distanser. Den har en mellansula med Energy Foam, som kombinerar EVA och Olefin för överlägsen stötdämpning och energiåtergivning.

Den här modellen garanterar kontinuerlig komfort över längre sträckor tack vare R.Camber-rockergeometrin och ovandelen som andas och är tillverkad av återvunna material.

Salomon Aero Volt 2: Lätt, snabb och djärv

Salomon Aero Volt 2: Lätt, snabb och djärv

För löpare som söker ett lättare och snabbare alternativ är Aero Volt 2 ett attraktivt val. Den har samma underdel som Aero Blaze men skiljer sig med en ovandel i enkelmesh för förbättrat luftflöde, vilket gör den idealisk för varmare löprundor.

Den här modellen sticker ut som den lättaste i serien och är designad för dynamisk prestanda och komfort.

Salomon Aero Blaze 2: En harmonisk blandning av lätthet och dämpning

Salomon Aero Blaze 2: En harmonisk blandning av lätthet och dämpning

Aero Blaze 2 har en perfekt balans mellan dämpning och lättviktsdesign. Den har Energy Foam i en mer standardiserad dämpningshöjd, vilket garanterar både komfort och respons.

Skons ovandel i konstruerad mesh ger flexibilitet och andningsförmåga, vilket gör den lämplig för en mängd olika löpförhållanden.

Salomons vår- och sommarkollektion 2024 erbjuder innovativa lösningar inom skor och kläder som tillgodoser alla löpares behov, från hållbarhet till prestanda.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *