Nya On Cloudsurfer Trail har lanserats – Här är allt du behöver veta om den nya terrängskon från världens hetaste löparmärke

nya On Cloudsurfer Trail löparskor

Under fjolåret var On det snabbast växande av alla märken bland löparskor i världen och även i Sverige finns det ett enormt intresse för löparskor från On just nu. Det är inte så märkligt med tanke på alla innovativa löparskor som märket släpper just nu. Nu har den senaste modellen från märket lanserats när nya On Cloudsurfer Trail kommit ut på marknaden.

Det är inte endast On löparskor som har en snabb tillväxt. Även traillöpning en gren som förväntas växa snabbt de närmaste åren. Därför är det inte förvånande att även On kommer ut med nya lanseringar inom detta område. On Cloudsurfer Trail är en modell som bygger på den oerhört populära landsvägsmodellen Cloudsurfer som kom ut på marknaden ifjol.

Detta var en av de första modellerna med överdimensionerad sula från märket tillsammans med Cloudmonster, som nyligen fick en ny modell i form av On Cloudmonster 2. Sedan dess har vi även fått se On Cloudeclipse lanseras. Det är tydligt att den nya designen på On:s löparskor fått ett väldigt gott mottagande bland löparentusiaster.

Nya On Cloudsurfer Trail – En väl dämpad trailsko

nya On Cloudsurfer Trail löparskor

Cloudsurfer Trail introducerar den banbrytande CloudTec® Phase med Helion™-skum, som sätter en ny standard för trailskor. Detta avancerade dämpningssystem eliminerar behovet av en Speedboard®, vilket minskar skons komponenter och totala vikt.

Resultatet är en lättare sko som ger en överraskande mjuk och fyllig känsla under foten och påminner om den älskade Cloudsurfer-modellen för landsvägslöpning. Den här versionen har dock förbättrade funktioner som är skräddarsydda för trail, vilket garanterar komfort och prestanda i alla terränger.

Rent allmänt kan sägas att utvecklingen även inom traillöpning är mot allt mjukare, lättare och mer dämpade modeller. Med andra ord har mycket hänt inom ett område där vi rätt länge var vana vid trailskor med hårda sulor som var en ren plåga att springa med på asfalt.

Även om asfaltslöpning inte är deras primära användningsområde så kommer det ibland partier där med hårt underlag och då är det välkommet med mer energiåtergivning i sulan.

Förbättrad MissionGrip™-yttersula

nya On running trailskor

Den nya MissionGrip™-yttersulan i gummi på nya On Cloudsurfter Trail är en framträdande egenskap med ett mångsidigt mönster som är utformat för användning i flera olika terränger. Denna innovativa gummiblandning ger oöverträffat grepp jämfört med traditionella gummiblandningar, vilket ger stabilitet och trygghet på varierande underlag.

Oavsett om du navigerar på steniga stigar, leriga leder eller släta vägar ger Cloudsurfer Trails yttersula det grepp som behövs för en säker och njutbar löpupplevelse.

Hållbarhet på en högre nivå

nya On Clousurfer Trail löparskor

I linje med dagens krav på miljövänliga produkter tar Cloudsurfer Trail hållbarheten till nästa nivå. Skon minskar användningen av TPU-plast genom att integrera funktionella broderier på en basmesh tillverkad av återvunnen polyester.

Detta tillvägagångssätt minskar inte bara miljöpåverkan utan bibehåller också skons funktionalitet och hållbarhet. Löpare kan känna sig nöjda med sitt fotavtryck, både på spåret och när det gäller ekologiskt ansvar.

On Cloudsurfer Trail specifikationer

Cloudsurfer Trail är utformad för att passa ett brett spektrum av löpare, med herrstorlekar från US 7-14 och damstorlekar från US 5-11. Skons vikt är optimerad för prestanda och komfort, med en vikt på 275 g för en herrsko i EU-storlek 42 och 225 g för en damsko i EU-storlek 38.

Med ett drop på 7 mm ger den en balanserad känsla som passar både tävlingsidrottare och vardagslöpare. Priset är konkurrenskraftigt satt till 1899,00 kr, vilket gör denna innovativa löparsko tillgänglig för en bred publik.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *