On lanserar nya löparskorna Cloudeclipse – Den mest generösa mellansulan och det mjukaste stödet hittills

On Running Cloudeclipse new running shoe

On har nu lanserat Cloudeclipse, en löparsko med högsta komfort och maximal dämpning. De har den mest generösa mellansulan och det mjukaste stödet hittills av alla löparsko från On. Varje steg aktiverar ett dämpningssystem med dubbla lager som komprimeras sekventiellt för att minska stötar, vilket säkerställer en sömlös övergång från häl till tå för en exceptionellt mjuk och smidig resa.

Nya On Cloudeclipse – Miljömedveten materialinnovation

On Running launches Cloudeclipse running shoes

Cloudeclipse är inte bara snygg, den är också mycket vattenbesparande. Denna effektivitet är tack vare den innovativa dope-färgningsprocessen som används för skons tyg, vilket minskar vattenanvändningen med upp till 90% jämfört med traditionella metoder.

Dessutom är tyget tillverkat av 100 % återvunnen polyester, vilket understryker deras engagemang för miljöansvar.

Läs också: Bästa löparskorna just nu

Avancerad Helion™ Superfoam-mellansula

Cloudeclipses mellansula är tillverkad av Helion™ superfoam, som ger enastående mjukhet och skydd mot stötar och gör att du behåller fjädringen i steget utan extra vikt. Det innebär komfort för lederna och uthållighet för benen, även under långa löprundor.

Stabiliteten och riktningen förbättras av den flexibla Speedboard®, och ovandelen i konstruerad mesh ger både andningsförmåga och en åtsittande passform.

On Cloudeclipse specifikationer

On Running Cloudeclipse new running shoe 2023
  • Vikt: 285 g för en herrsko i storlek EU 42, 240 g för en damsko i storlek EU 38
  • Tillgängliga storlekar: Herr US 7-14, Dam US 5-11
  • Drop från häl till tå: 6 mm
  • Pris i butik: £170, 1999 kr, €189.95, $179.99

Nya On Cloudflow 4 löparskor

on cloudflow 4 dam

Ytterligare en löparsko från On som nyligen lanserades (i oktober) är Cloudflow 4. Detta är en skomodell som blivit populär under de senaste åren tack vare sin minimalistiska och lätta design.

Den senaste och mest fjäderlätta utgåvan av Cloudflow lyfter din löpning med oöverträffad kinetisk energiåtergivning och en förbättrad känsla av dämpning. Den här skon har en fartdriven design och en effektiv Speedboard®, vilket gör det enkelt att öka farten utan ansträngning.

Förbättrad konstruktion av ovandelen

on cloudflow 4 herr

Den banbrytande vävda ovandelen, tillverkad med zonteknik för maximal andningsförmåga, garanterar både komfort och ett engagemang för miljön med ett basmaterial av 100 % återvunnen polyester. Den uppdaterade interiören och häldesignen ger förbättrad passform och säker hälplacering.

Revolutionerad nedre struktur

On running Cloudflow 4 löparskor

Den nya CloudTec®-sulan med dubbel densitet integrerad med Helion superfoam ger överlägsen dämpning. Den nydesignade, skedformade Speedboard® som ligger i sulans lager ger en framdrivande, mjuk avrullning och uppmuntrar till ett snabbare löpsteg.

Den här innovativa sulstrukturen tätar också kanalen under foten så att småsten inte fastnar, samtidigt som den bibehåller sina högpresterande egenskaper. Dessutom ger de riktade gummigreppen utmärkt grepp och lång livslängd, oavsett väder.

Fjäderlätt design

on cloudflow 4 löparskor

Cloudflow 4-utgåva kan stoltsera med att vara den lättaste i sin serie. Den har samma ultratunna, extremt luftiga vävda ovandel som On:s snabbaste maratonsko, Cloudboom Echo 3 och erbjuder påtaglig lätthet.

Specifikationer:

  • Konstruerad för: Löpning Idealisk för: Höghastighetsträning, minimalistisk design, tempoträning och gatutävlingar
  • Vikt: Herr 235 g (Storlek US M 8,5) / Dam 200 g (Storlek US W 7,5)
  • Sänkning från häl till tå: 8 mm
  • Tjocklek på sulan: 31mm/23mm
  • Pris: 159,99 USD, 1799,00 kr, 1 899 NOK, 169,95 €, 150,00 GBP

Läs också: Bästa löparskor för vintern

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *