Här är nya On Cloudmonster 2 löparskor – Allt du behöver veta om den nya modellen

nya on cloudmonster 2 löparskor

On Cloudmonster 2 är en nästa generations löparsko som är utformad för ett brett spektrum av aktiviteter, inklusive landsvägslöpning, daglig träning, återhämtning, tempolöpning och till och med för att ge komfort i tävlingsmiljöer. Med de senaste framstegen inom skoteknik utlovar On Cloudmonster 2 en förbättrad löparupplevelse som tänjer på gränserna för vad löpare kan förvänta sig av sina skor. Här är lanseringsdatumet för nya On Cloudmonster 2 löparskor och egenskaperna på den nya skomodellen.

On Running är ett av de snabbast växande löparskomärkena i världen just nu. Därför finns det också ett stort intresse för varje ny skolansering från märket. Under det senaste året har vi framförallt kunnat se att märket satsar alltmer på en tjockare sula för bättre dämpning och energiåtergivning. Det kunde vi se i den första versionen av On Cloudmonster och även i nya On Cloudeclipse som lanserades i slutet av förra året.

Den senaste lanseringen från On Running kommer snart ut på marknaden och fortsätter på samma spår. Här är allt du behöver veta om skomodellen.

Lanseringsdatum för nya On Cloudmonster 2 löparskor

Nya On Cloudmonster 2 löparskor egenskaper

Den mycket efterlängtade On Cloudmonster 2 kommer att släppas på marknaden den 22 februari 2024.

On Cloudmonster 2 egenskaper

On Cloudmonster 2 är fullpackad med innovativa funktioner som syftar till att maximera prestanda, komfort och hållbarhet. Här tar vi en närmare titt på vad det är som gör den här skon till något helt nytt inom löparvärlden.

MAX-upplevelse av stötdämpning

Nya On Cloudmonster 2 löparskor

Kärnan i On Cloudmonster 2:s design är dess MAX-dämpningsupplevelse. Genom att integrera en ny skumkonstruktion med dubbel densitet erbjuder skon oöverträffade nivåer av dämpning.

Detta resulterar i en mjuk känsla under foten som absorberar stötar i varje steg, vilket ger löparna en bekväm och skyddande löptur.

Maximal framdrivningskänsla

Nya On Cloudmonster 2 löparskor

Framdrivningen i On Cloudmonster 2 förbättras avsevärt av den omarbetade Speedboard®. Speedboard® är tillverkad av en nylonblandning och har fått en ny form för att fungera mer effektivt med skons nya mellansuledensitet.

Den är strategiskt placerad för att optimera energiåterföringen under den viktiga övergången från mellanfot till framfot, vilket ger löparen bättre drivkraft framåt.

Hållbara material

Nya On Cloudmonster 2 löparskor

I linje med varumärkets engagemang för miljöansvar har On Cloudmonster 2 imponerande hållbarhetsmeriter. Cirka 92 % av ovandelen är tillverkad av återvunnen polyester, vilket avsevärt minskar skons miljöavtryck utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet.

Ytterligare specifikationer på nya On Cloudmonster 2 löparskor

Nya On Cloudmonster 2 löparskor
  • Vikt: On Cloudmonster 2 har en lättviktsprofil på 300 g för män (EU M 42) och 230 g för kvinnor (EU W 38), vilket innebär att skon är lätt trots förbättrad dämpning och hållbarhet.
  • Storlekar: Skon finns i ett brett utbud av storlekar, för män US 7-14 och för kvinnor US 5-11, vilket gör att den passar ett brett spektrum av löpare.
  • Dropp: Med ett dropp på 6 mm ger On Cloudmonster 2 en balanserad och naturlig löpställning som passar en mängd olika löpstilar.
  • Pris: Med ett pris på 1999 SEK är skon konkurrenskraftigt positionerad på marknaden, vilket gör dess avancerade funktioner tillgängliga för en bred publik.
Nya On Cloudmonster 2 löparskor

Den första modellen av On Cloudmonster blev en riktigt storsäljare och baserat på trafiken jag fick när jag skrev om nyheten för mina engelskspråkiga läsare är intresset oerhört även för On Cloudmonster 2. Se till att lägga vantarna på ett par när de släpps på marknaden imorgon den 22 februari 2024.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *