Nu är nya Nike Zegama Trail 2 ute – Läs allt om den nya skomodellen här!

nya Nike Zegama Trail 2 löparskor

Nyligen skrev jag om nya Nike Pegasus Trail 5 som snart kommer ut på marknaden. Men redan idag kommer en annan väldigt populära trailsko från Nike ut på marknaden när nya Nike Zegama Trail 2 lanseras. Här är allt du behöver veta om den nya skomodellen.

Nike har flera populära trailskor just nu och har gjort stora satsningar på att förbättra dessa under de senaste åren. Pegasus Trail 4 är en av mina personliga favoriter bland trailskor och den får alltså en uppdatering under de närmaste veckorna. För dig som lärt dig gilla den “damask-liknande” överdel som finns hos Pegasus Trail 4 är den nu lanserade Zegama Trail 2 ett bra alternativ.

Detta är en modell som inte endast är en fullträff gällande design. Den verkar också vara bekväm, lätt och responsiv – ett kännetecken för Nikes trailskor som lanserats under de senaste åren.

Nike Zegama Trail 2 – Designad för robust terränglöpning

nya Nike Zegama Trail 2

Nike Zegama Trail 2 är utvecklad för att ge dig möjligheten att klara de mest krävande terrängerna, från branta bergssluttningar till tät skog och tekniska stigar. Skon har en mellansula av ZoomX-skummaterial som erbjuder en oöverträffad responsivitet, vilket gör att du kan prestera på topp även i de mest utmanande miljöerna.

Nya Nike Zegama Trail 2 löparskor

En av de största fördelarna med Zegama Trail 2 är dess yttersula, som är tillverkad i samarbete med Vibram för att erbjuda ett överlägset grepp. Vibram Zegama-yttersulan har utrustats med Vibram Megagrip-teknologi, vilken innebär ett kraftigt mönster med breda mellanrum som säkerställer ett stadigt grepp i även de mest tekniska terrängerna.

Oavsett om underlaget är blött, torrt eller ojämnt, ger Zegama Trail 2 dig självförtroendet att springa med full kraft i all terräng.

Dämpning och komfort för längre löprundor

För löpare som tillbringar flera timmar på stigarna, erbjuder Zegama Trail 2 en exceptionell komfort och stötdämpning. Kombinationen av en lätt ZoomX-mellansula och en extra hög sula gör att dina fötter känns fräscha längre.

nya nike zegama 2 trailskor

Denna kombination hjälper till att minska trötthet i fötterna och ger en mer njutbar löpupplevelse, även under de längsta och tuffaste löpturerna.

Förbättrad stabilitet i varierande terräng

För att ytterligare förbättra prestandan i olika terrängtyper, har Zegama Trail 2 en ovandel i specialdesignad mesh som är både starkare och smidigare än traditionell mesh.

nya nike zegama 2 trailskor

Detta ger en förbättrad stabilitet och hållbarhet, vilket är essentiellt i varierande och oförutsägbara terrängtyper. Stabiliteten kompletteras ytterligare med designelement som en damask vid vristen som förhindrar att grus och småsten tränger in i skon.

Nike Zegama Trail 2 – Tekniska specifikationer och design

Zegama Trail 2 väger cirka 328 gram i storlek 44 för män och har en häl-till-tå dropp på 5 mm. Skon inkluderar också reflekterande designdetaljer för ökad synlighet i svagt ljus, och färgalternativen inkluderar Light Iron Ore, Vapor Green, Lilac Bloom och Anthracite.

Denna sko kombinerar högteknologisk design med estetisk appeal, vilket gör den inte bara funktionell utan även stilfull på löpspåret.

Nike Zegama Trail 2 med dess robusta och tekniska egenskaper gör den till ett utmärkt val för seriösa terränglöpare som söker efter en sko som kan hålla jämna steg med deras äventyrslystnad.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *