Nike har släppt detaljerna kring helt nya modellen Pegasus Premium

Nike Pegasus Premium löparskor

Nike har idag tillkännagjort lanseringen av Pegasus Premium, ett banbrytande tillskott till den ikoniska Pegasus-serien, som kommer att omdefiniera standarderna för dämpning i löparskor. Våren 2025 kommer Nike Pegasus Premium att lanseras, med Nikes första skulpterade och synliga Air Zoom-enhet någonsin, utformad för att optimera övergången från häl till tå med oöverträffad effektivitet.

Skulpterad Air Zoom: Ett steg framåt

Nike Pegasus Premium sticker ut från mängden med sin skulpterade Air Zoom-enhet, en nyhet för Nike, som är utformad för att komplettera fotens naturliga konturer. Denna innovativa funktion säkerställer en dynamisk kraftöverföring med varje steg, vilket ger en studsande upplevelse som inte liknar något tidigare.

Läs också: Här är nya Nike Pegasus 41

Nike Pegasus Premium

I kombination med ZoomX-skum i mellansulan och ReactX-skum i hälen utlovar skon en löptur som inte bara är mjuk utan också maximalt framdrivande, vilket sätter ett nytt riktmärke för energiåtergivning inom Pegasus-serien.

Höjer ribban med egenutvecklad teknik

Nikes engagemang för innovation lyser igenom i Pegasus Premium, som visar upp en strategisk blandning av Nike Air- och skumteknik för att uppnå högsta möjliga prestanda och komfort.

Den synliga Air Zoom-enheten, som löper från framfoten till hälen, är utformad för optimal energieffektivitet och tar löparen sömlöst genom steget. Detta, tillsammans med Nikes expertis inom beräkningsdesign och snabb prototypframtagning, ger liv åt en sko som nära speglar fotens naturliga form och erbjuder oöverträffad energiåtergivning.

Designad för alla löpare

Nike Pegasus Premiums design är inkluderande och avsedd att engagera varje del av foten och tillgodose olika gångmönster och steglängder. Innovationen är ett resultat av samarbetet mellan Nike Air Manufacturing Innovation Facility och Nike Sport Research Lab, där digitala verktyg som finit elementanalys har använts för att förbättra Air Zoom-enhetens prestanda under löpning.

Pegasus Premium har också en konstruerad ovandel i cirkulär stickning som ger en åtsittande passform samtidigt som den ger riktat stöd där det behövs som mest. Detta kompletteras av ett dynamiskt mellanfotsystem, en stapelvara i Pegasus-serien, som förstärker skons stabilitet under löpningen.

Nike Pegasus Premium tillgänglighet och lanseringsdetaljer

Nike Pegasus Premium kommer att lanseras våren 2025 i Airscape-färgen och finns tillgänglig via nike.com, Nike-appen och utvalda specialbutiker för löpning.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *