Morgonträning-länk 10km+styrka

Idag var det igen dags för tidig väckning och morgonträning. Som jag nämnt i flera sammanhang tycker jag inte om att träna på fredagskvällar och stiger hellre tidigt upp på fredagarna för att få mitt pass för dagen innan jobbet.

Kl. 5.15 var det väckning och kl. 5.30 var det sedan dags för länk efter en snabb smörgås och lite kaffe. Efter ca. 8 km på ca. 40 minuter var jag framme vid gymmet, där jag fick hålla mig varm i ungefär 10 minuter i väntan på att de skulle öppna. Skulle naturligtvis ha kunnat fortsätta länken ett tag till, eller alternativt påbörjat länken lite senare, men…

I gymmet tog jag sedan en snabbträning för mage, rygg och höfter på en halv timme innan jag sprang de 2 kilometerna hem. Totalt blev det alltså 10 km löpning nu på morgonen.

Jag har ännu inte redovisat för min intervallträning på löparmatta igår eftersom min bror var på besök i Vasa igår kväll, men det kommer efter jobbet idag.


Klockan är 5.30 och det är dags att bege sig ut på länk


På gymmet drog jag bland annat en av mina favoritövningar för höften


En annan favoritövning som jag numera även gör på balansbräda för att göra den tyngre

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *