Morgonpasset samt schemalagd vila

På morgonen drog jag ett löppass på 9,7 km. Detta var mitt enda pass för dagen och tur är väl det eftersom jag börjar känna att benen är väldigt mörbultade nu efter 15 pass på 10 dagar. Idag fanns det inga förutsättningar att alls att få någon fart på benen hur jag än skulle ha försökt. Å andra sidan var inte heller idén med passet att jag skulle ha särskilt bra fart, det viktigaste var att få igång blodtillströmningen i benen igen efter gårdagens tuffa pass. Med andra ord var det frågan om ett återhämtande pass.

morgonpass 10.4
Det var ännu rätt mörkt när jag begav mig ut på min morgonlänk kl. 5.30

Idag var jag även på laserbehandling vid Eurofysio på eftermiddagen. Denna gång körde jag inte med någon traditionell massage eftersom jag inte upplever att detta har någon effekt på mig förutom när det handlar om massage på nedre ryggen. Jag får ut samma effekt som massage med den skumrulle jag använder dagligen. Om jag dessutom ser till att stretcha ordentligt behövs inte traditionell massage.

Efter jobbet blev det Playstation för hela slanten då två av mina jobbkompisar kom över för att spela Fifa13. Denna gång blev det nästan enbart vinster för min del, vilket visar att jag utvecklats åtminstone på det planet. 🙂

Imorgon kväll har jag planerat att dra mitt nästa träningspass då backintervaller står på schemat. Förhoppningsvis har benen återhämtat sig tills dess. Det positiva med att köra många pass i veckan är att kroppen oftast reagerar relativt snabbt på oväntad vila. Eftersom den nu får 1 1/2 dygn på sig att återhämta sig från träning tror jag att jag kommer att vara riktigt pigg under morgondagens backpass.

PicsArt_1365617480064_20130410211140245
Efter morgonlöpningen blev det lite styrketräning hemma samt fotövningar på balansbrädan. Efteråt körde jag min vana trogen lite massage på skumrullen.

PicsArt_1365617395182_20130410211018691
Dagens lunch på Tom Yum Thai.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *