Morgonpass med måsattacker

En nackdel med att vara ute tidigt ute på löppass denna tid på året är alla måsattacker som man råkar ut för. Precis som Heidi skrev i tisdags är biblioteket en vanlig plats att bli attackerad på. Nu finns det även en till plats där jag ofta råkar ut för attacker och det är vid konsthallen utanför Strampen (kommer inte på namnet :)). Problemet med att vara tidigt ute är det att man vid sidan om några få personer på väg hem från efterfester är den enda människan som är vaken denna tid på dygnet, vilket leder till att måsarna kan fokusera all sin energi på mig. Senare på kvällen brukar jag inte ha samma problem med måsattacker.

Idag blev det en morgonlänk på 7,5 km. Jag kände mig rätt så lätt i benen med tanke på att det handlade om ett morgonpass och med beaktande av hur tung i benen jag var under gårdagens två pass.

Igår drog jag två stycken återhämtande löppass på 8 km och 13,5 km samt styrketräning vid Wasa Sports Club. Benen var riktigt tunga vid båda passen. På morgonpasset berodde det troligen på det relativt tunga intervallpasset som jag drog på tisdag kväll, medan det på kvällen säkert hade att göra med att jag på eftermiddagen var på massage.

Idag var som sagt benen rätt så pigga från morgonen, vilket ger mig förhoppningar om att de även skall erbjuda mig möjligheten till ett bra träningspass med backintervaller senare ikväll.

morgonklocka
Tidigt ute som vanligt…

mås
…vilket gör mig till en perfekt måltavla för alla överbeskyddande måsar.

fängelse
Fint men lite kallt från morgonen.

sandvikens mortionsspår
Jag gillar att löpa på mjukt underlag för tillfället. Det går till och med snabbare på grus än på asfalt för tillfället. Troligen beroende på att jag är så rädd om benen att jag inte vågar trycka på ordentligt på asfalt.

willa wasa

superdrycker

Dessa tre drycker har jag börjat morgonen med i flera veckor nu. Jag intar dessa innan jag äter min morgongröt och mina smörgåsar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *