Morgonlänk modell längre

Jag steg upp redan kl. 5 idag och åt en snabb smörgås med kaffe innan jag satte mig på motionscykeln ca. 20 minuter. Det verkar som ett vinnande koncept att värma upp benen ordentligt med lite cykling innan länkarna eftersom jag även idag kunde dra min morgonlänk nästan helt smärtfritt.

PicsArt_1365138085558_20130405080154247
Det är inget spöke på bilden. Jag har tydligen varit och krånglat med inställningarna på kameran igen 🙂

Jag mötte syrran kl. 5.45 för en morgonlänk. Vi drog sedan ungefär 9 km tillsammans i lugnt 4:50-5:00-tempo innan hon skyndade iväg till jobbet. Jag hade dock ingen brådska till jobbet idag och drog därför ytterligare 5 km fartlek på farter mellan 4:05-4:40 innan jag avslutade för morgonen. Totalt blev det alltså 14 km löpning på morgonen.

Detta var det enda träningspasset idag eftersom jag gärna tar träningsledigt på fredagskvällarna. Framförallt då min sambo har ledigt från jobbet ikväll känns det bra i lugn och ro kunna handla mat och tillreda middagen redan tidigt på kvällen. Imorgon skall jag köra ett långpass på minst 30 km. För att detta skall lyckas kommer det att krävas riktigt bra förberedelser med ordentlig nattsömn samt uppvärmning på konditionscykel innan.

Join the Conversation

3 Comments

    1. says: Benny

      Det kan det nog vara. 🙂 Ordet länk används rätt friskt åtminstone här i svenskfinland. Har inte ens tänkt på det tidigare, bra att du påminde om det. 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *