Morgonlänk 9,5km

Idag var vi igång redan kl. 5.30 med vårt morgonpass. Även idag var det idealiska förhållanden med -8 grader och vindstilla. Benen var i riktigt bra skick trots gårdagens 2 pass och det enda egentliga orosmomentet var att underlaget var väldigt halt på sina håll på grund av plogbilarnas framfart.

Annars blir det förutom jobb en del julklappshandel idag, vilket kommer att medföra att dagens andra träningspass blir väldigt sent idag. Jag har planerat att dra intervaller på löpband så att jag varierar mellan 1 och 2 kilometersintervaller. Totalt siktar jag på ungefär 10 km intervallöpning och med en total kilometermängd på ca. 15 km.

Underbart annars med dessa morgonpass. Förr om åren har dessa inte varit någon favorit, men jag har mer och mer börjat gilla dem eftersom det är ett utmärkt sätt att komma igång med dagen. Det kräver ju förstås att man kommer sig i säng tidigt och det har jag nog blivit allt bättre på den senaste tiden. Nuförtiden försöker jag vara i säng senast 23.00 om jag skall var upp innan 5.30 på morgonen.

Nedan ett riktigt suddigt foto från morgonpasset. Måste göra något åt inställningarna på kameran 🙂

Join the Conversation

4 Comments

  1. says: Bennysjo

   Jo det är sista veckan hårt innan julledigheten nu så… 🙂 Min sambo är mest ut och går med hunden, så någon egentlig regelbunden träning är det väl inte frågan om.

   1. says: kia

    Ok, men har hon då “förståelse” för din enorma träningsmängd om hon inte idrottar själv? Tycker int hon att du lägger ner för mycke tid på träningen? Har ju själv märkt att det kan var väldigt svårt för “utomstående” att förstå detta med tränande.

    1. says: Bennysjo

     Det är klart att hon tycker det blir för mycket ibland, men jag tycker nog att det fungerar bra. Det fungerar ju ofta så att man istället drar ner på annat onödigt som t.ex. tv-tittande eller krogbesök för att ha tid och ork med träning samt umgänge med sambon.

     Det positiva med löpträningen är att det är en relativt flexibel idrottsform som man kan bedriva var som helst och när som helst under dygnet. Jag har nog mer tid med sambon nu än jag skulle ha haft som lagidrottare då jag ofta var uppbunden på olika orter så gott som varje veckoslut under året.

     Nu tränar jag mer än jag gjorde då, men hinner ändå umgås mer med nära och kära än förut.

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *