Idag lanseras den nya ASICS Celebration of Sport-kollektionen – Utformad för att sprida positivitet och lyfta humöret i världen genom rörelse.

ASICS celebration of sports kollektion

ASICS har nu lanserat den nya Celebration of Sport-kollektionen – en kollektion som är utformad för att sprida positivitet och lyfta humöret i världen genom rörelse. Den kategoriöverskridande kapselkollektionen innehåller produkter inom löpning, core performance sports och SportStyle, alla lanserade i en distinkt gul färgskala.

ASICS är ett av de märken som enligt mig tagit ett av de största stegen framåt i sin produktutveckling de senaste åren, vid sidan av On och Saucony. Utvecklingen märks inte minst i några av deras mest populära löparskor som Gel-Kayano och Gel-Nimbus, som nu är både lättare och mer responsiva än någonsin tidigare. Som bekant är ASICS ett av världens bästa märken bland stabilitetsskor.

Men det är inte endast där som ASICS imponerar. Modeller som NOVABLAST och SUPERBLAST har blivit enormt populära sedan de släpptes och är ett bevis på ASICS innovationsförmåga.

Produktsortimentet i ASICS nya Celebration of Sport-kollektionen omfattar bland annat nya löparskon SUPERBLAST 2 som jag skriv om tidigare, nya Magic Speed 4 och Noosa Tri 16. Här finns även volleybollskon METARISE™ 2 och SportStyle-skon GEL-QUANTUM 360™ VIII och flera andra.

asics celebration of sports racing
Racing-sortimentet i Celebration of Sports-kollektionen

Kollektionen är utformad för att inspirera alla att snöra på sig skorna och börja röra på sig. Den upplyftande känsla du får av att röra på dig med ASICS är öppen för alla som tycker om att röra på kroppen.

Laura Bolgen, Director of Product Management Department, Performance Running Footwear säger:

“På ASICS tror vi på rörelsens transformerande kraft för att lyfta humör och sinnen. Det är därför vi grundades och därför vi heter ASICS, som är en latinsk akronym som översätts till “ett sunt sinne i en sund kropp”. Med den nya kollektionen Celebration of Sport kan du uppleva en känsla av upplyftning och positivitet när du rör på din kropp. Du höjer ditt humör och sprider positiv energi till din omgivning. När vi bevittnar enastående prestationer i sommar blir vi påminda om idrottens otroliga förmåga att lyfta humöret och förena människor över hela världen. Från världens bästa till de som precis har kommit igång, vi är alla sammankopplade av den fantastiska inverkan som rörelse har på sinnet. Så låt oss alla snöra på oss skosnörena och fira sportens kraft tillsammans.”

Celebration of Sport-kollektionen finns nu tillgänglig för köp hos bland annat Runningdirect.se.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *