Här är nya efterlängtade ASICS SUPERBLAST™ 2

nya ASICS SUPERBLAST 2 löparskor

ASICS har nu officiellt presenterat SUPERBLAST™ 2, en av märkets mest efterlängtade nya skomodell för året. Den senaste versionen kombinerar avancerade material och design för att förbättra löparens komfort och prestanda.

ASICS är ett av de mest populära märkena bland löparskor i Sverige och de har redan lanserat många intressanta modeller av löparskor detta år. Här är några av dessa:

Efter succén med den första versionen av ASICS SUPERBLAST har det varit mycket diskussion på olika forum om när den andra versionen släpps på marknaden. Redan förra veckan såg vi ASICS släppa en teaser och nu har man även släppt mer detaljerade uppgifter om den nya skomodellen.

ASICS SUPERBLAST 2 – Ett språng i prestandateknologi

nya ASICS SUPERBLAST 2 löparskor

ASICS SUPERBLAST™ 2 kommer som en uppgradering av sin föregångare och har det mest avancerade FF TURBO™ PLUS-skummet. Detta innovativa mellansulematerial, som tidigare var reserverat för ASICS elitmodeller som METASPEED™ SKY PARIS och METASPEED™ EDGE PARIS, ger en viktminskning på 8,0 %, 6,0 % ökad mjukhet och en imponerande ökning av energiåtergivningen på 8,2 % jämfört med det tidigare FF BLAST™ TURBO-skummet.

nya ASICS SUPERBLAST 2 löparskor

Dessutom har skon ett undre lager av FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning. Detta lager innehåller ca 24% biobaserade material, vilket ger mjukare landningar och mer dynamiska tåavgångar. Dessa förbättringar bidrar till en sko som inte bara sparar energi utan också förbereder löparen för efterföljande prestationer.

Förbättrad komfort och grepp

SUPERBLAST™ 2 har fått en ny design med en ny ovandel som förbättrar andningsförmågan och den totala komforten. Den innehåller också ASICSGRIP™-teknik, en avancerad gummiblandning som ursprungligen utvecklades för terrängskor. Detta ger överlägset grepp och komfort på olika underlag, vilket gör varje löpning mjukare och stabilare.

Ovandelen av skon har en ENGINEERED WOVEN UPPER tillverkad av ett enda stycke lättviktigt vävt tyg med hög andningsförmåga. Den här designen ger optimal komfort och minimala distraktioner, så att löparen kan fokusera helt på sin prestation.

Tillgänglighet och lanseringsdetaljer

nya Asics superblast 2 löparskor egenskaper

SUPERBLAST™ 2 väger cirka 249 gram (storlek US9) och kommer att finnas tillgänglig för köp från och med den 5 juli 2024, till ett pris av 220 Euro.

Den kommer att debutera som en del av ASICS Celebration of Sport-kollektion, som innehåller en serie av varumärkets mest älskade modeller i en speciell färgställning som syftar till att lyfta andan och sprida positivitet.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *