Snart lanseras nya ASICS GEL-KAYANO 31 – Märkets mest populära stabilitetssko uppdateras

nya Asics Gel-Kayano 31 löparskor

ASICS har nu tillkännagett lanseringen av GEL-KAYANO 31, det senaste tillskottet i deras hyllade serie av stabilitetslöparskor. Den här modellen bygger vidare på sina föregångares framgångar med förbättrade funktioner som utlovar förstklassig komfort och stöd för löpare på alla nivåer. Nya ASICS GEL-KAYANO 31 lanseras den 1 juni 2024, alltså samma dag som som Stockholm Marathon 2024 äger rum.

En av de mest populära modellerna av löparskor mot pronation är ASICS GEL-KAYANO. Detta är en klassiker som har många trogna användare världen över och även i Sverige är denna skomodell oerhört populär. När vi nu kommit till den 31:e upplagan märks flera väsentliga uppdateringar på modellen.

ASICS GEL-KAYANO 31 – Förbättrad design för komfort och stöd

nya Asics Gel-Kayano 31 löparskor

ASICS GEL-KAYANO 31 har en uppdaterad ovandel som inte bara ger stöd utan också formar sig mer bekvämt efter löparens fot. Den här modellen har en asymmetrisk medial design som anpassar och stöder foten genom varje fas i löpcykeln.

Dessutom har ovandelen i mesh omarbetats för att ge ökad ventilation och flexibilitet, vilket säkerställer att löparen får svala och bekväma steg under alla distanser.

Avancerad teknik för förbättrad prestanda

nya Asics Gel-Kayano 31 löparskor egenskaper

I en betydande teknisk uppdatering har GEL-KAYANO™ 31:s yttersula förbättrats med HYBRID ASICSGRIP™-gummi, vilket ger ökad stabilitet och överlägset grepp på en mängd olika löpunderlag.

Denna förbättring, tillsammans med PureGEL™-tekniken, ger bättre stötdämpning och mjukare övergångar, vilket ger en dynamisk löparupplevelse.

Stabilitet i framkant med 4D GUIDANCE SYSTEM™

nya Asics Gel-Kayano 31 löparskor

GEL-KAYANO™ 31 har också det innovativa 4D GUIDANCE SYSTEM™, en utmärkande funktion som förfinats genom omfattande användartester och forskning.

Detta system arbetar i harmoni med kroppens naturliga rörelser och erbjuder adaptiv stabilitet som anpassar sig till löparens unika fotavtryck och stil, vilket säkerställer en lyhörd och personlig löprunda.

ASICS GEL-KAYANO 31 – Tillgänglighet och lansering

nya Asics Gel-Kayano 31 löparskor lanseringsdatum

ASICS GEL-KAYANO 31 lanseras globalt den 1 juni 2024 och kommer att finnas tillgänglig i både herr- och damversioner i ASICS butiker, onlinebutiker och specialbutiker för löpning.

Med ett pris på 200 EURO är denna sko positionerad för att fortsätta arvet från GEL-KAYANO-serien och erbjuder en innovativ blandning av stabilitet, komfort och prestanda som ASICS-fans har kommit att förvänta sig och värdesätta.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *