HOKA har lanserat nya Rocket X 2 – Deras snabbaste sko hittills

hoka rocket x 2

Det är ingen fråga om att HOKA tagit löparskomarknaden med storm under de senaste åren. Även i Sverige är löparskor från HOKA väldigt populära. Nu presenterar HOKA helt nya Rocket X 2, märkets mest högpresterande tävlingssko som hittills skapats. Om du är intresserad av nyheter bland löparskor från HOKA är detta sannolikt den största för året.

Rocket X 2 är konstruerad för de mest konkurrenskraftiga och kräsna atleterna på vägen och har utformats specifikt med hjälp av feedback och insikter från HOKA:s elitlöpare och triathleter. Definitivt ett välkommet tillägg gällande löparskor från Hoka One One.

Nya HOKA Rocket X 2 – för elit- och långdistanslöpare

Nya HOKA Rocket X 2

HOKA har just tillkännagivit lanseringen av sin senaste löparsko, Rocket X 2, som är deras mest avancerade tävlingssko hittills. Den här skon har utvecklats speciellt för de mest kräsna av löpare som letar efter den bästa möjliga skon för tävlingsdagen.

HOKA har ägnat flera år åt att utveckla Rocket X 2, med fokus på att skapa en förstklassig tävlingsprodukt inom den konkurrensutsatta löparbranschen. Den här nya skon har en ökad stapelhöjd, banbrytande innovationer och djärva nya geometrier och sammansättningar som aldrig tidigare har setts.

Nya uppdateringar på Hoka Rocket X 2

Hokas snabbaste löparsko Rocket X 2

Några av de mest spännande innovationerna i Rocket X 2 inkluderar ett PEBA-skum i mellansulan med dubbel densitet och en skedformad, förskjuten kolfiberplatta med en MetaRocker-teknologi, en rundad rullsula. Denna ger dig en lägre G-kraft upp till knäna, så att du snabbare kommer till avsteg.

Hoka Rocket X2 snabbaste tävlingssko

Dessa funktioner har formats minutiöst för att förbättra framdrivningen och ge en högre återfjädringsprestanda än tidigare HOKA-modeller. ProFlyX tvådelade mellansulekonstruktion paras med ett mjukt övre skummaterial och ett responsivt nedre skummaterial för att ge en energisk och naturligt stabil gång.

Den helt nya övre delen av Rocket X 2 är tillverkad av ett lätt och andningsbart tekniskt syntetiskt nät som omsluter foten för en bekväm passform. Den har också en dubbelsidig tunga och en intern så kallad midfoot cage som håller foten stabil.

hoka rocket x 2

Rocket X 2 har redan sett några imponerande resultat med HOKA elitidrottare, inklusive Futsum Zienasellassie som vann USATF Marathon Championships i sin debut för distansen när han bar Rocket X 2. Andra HOKA-atleter har också vunnit första plats i olika lopp och visat upp skons kapacitet på olika distanser.

Rocket X 2 finns nu att köpa på HOKA.com och hos auktoriserade HOKA-återförsäljare över hela världen, med ett rekommenderat pris på 3 300 kronor. HOKA fortsätter att tänja på gränserna för löpning med sin innovativa design, och Rocket X 2 är ett utmärkt exempel på deras engagemang för att skapa de bästa möjliga produkterna för sina idrottare.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *